23948sdkhjf

Produktnyt: Fire nydelser i én karton

“Sweet as you like” er navnet på et nyt mælkebaseret dessertkoncept fra Danisco, som kunderne selv kan tilpasse ved at vælge mellem fire forskellige desserter – alle fra samme karton.
Danisco er en B2B-virksomhed, men også en fokuseret trendspotter. I forbindelse med “Sweet as you like” interviewede Danisco forbrugere i en række europæiske lande og udviklede på den baggrund et produkt, der sætter en ny standard for convenience-produkter og imødekommer tendensen til at kombinere det nemme med det hjemmelavede.

Hjemmelavet – og hurtigt
Afhængig af hvad man ønsker, kan “Sweet as you like”-desserterne blive til flere forskellige ting; sauce, panna cotta, flødeskum eller iscreme. “Sweet as you like” giver også mulighed for at vælge mellem en konsistens, der er enten flydende, cremet, geleret, mousserende eller mousserende og frossen.

- Produktet er målrettet markedet for indulgence-produkter (nydelsesprodukter), der er nemme at
tilberede, men desserterne er samtidig ”hjemmelavede” i den forstand, at forbrugeren selv beslutter, hvilken af de fire hurtige og nemme desserter, der skal tilberedes, om det skal være en budding, en sauce, en mousse, der kan blandes eller pyntes med f.eks. frugt eller chokolade eller fryses, så forbrugeren får en ”hjemmelavet” isdessert ud af det, siger Linda Friis, Senior Application Specialist, Danisco.

Markeder
Flere store vesteuropæiske aktører på mejerimarkedet er i fuld gang med at teste “Sweet as you
like”, og vi vil på et senere tidspunkt udsende opfølgende meddelelser.

Ingredienserne, der ligger til grund for den nye dessert, kommer fra produktserien GRINDSTED®
4000 Creamline. Producenterne fylder desserterne i emballage i flydende tilstand, og desserterne
er stabile gennem hele deres levetid.

Kilde: Danisco / www.danisco.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094