23948sdkhjf

Jordskokker klar til at indtage restaurationsbranchen

Tange Frilandsgartneri selekterer nu jordskokker i stor stil for at tilgodese restaurationsbranchen.
Tange Frilandsgartneri arbejder hårdt på at få endnu flere til at spise de sunde jordskokker, skriver Midtjyllands Avis:

- Man vil rigtigt gerne bruge jordskokkerne i restaurationskøkkener, men man har ikke ressourcer til at forarbejde de knoldede eksemplarer, så kan vi levere mindre forarbejdsningskrævende jordskokker - i facon som kartofler - kan det være vejen frem, hvilket er årsagen til det store selekteringsarbejde, vi lægger i projektet, fortæller ejeren af gartneriet, Klaus Vestergaard til avisen.

Med hjælp fra en gulerods-børstemaskine kan jpordskokkerne gøres klar til brug i de forskellige køkkener.

Kilde: Midtjyllands Avis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125