23948sdkhjf

Chr. Hansen indvier nyt center for produktudvikling

Singapore er rammen for firmaets nye center for innovation og forskning, som skal udvikle produkter til regionens mejeri-, fødevare- og drikkevareindustrier.
Chr. Hansen åbner nu Industry Technology Center (ITC) for kunder og distributører i Asia Pacific, Mellemøsten og Afrika.

Det er et avanceret udviklingscenter for biologisk forskning, som skal stå for produktudvikling til regionens mejeri-, fødevare- og drikkevareproducenter.

- ITC skal være centrum for vores samarbejde med kunder og distributører i regionen. Vi vil sammen arbejde på at udvikle naturlige ingredienser såsom mejerikulturer og naturlige farvestoffer til yoghurt, drikkevarer, slik og andre fødevarer, siger Christian Overgaard, Regional Vice President i Chr. Hansen.

Singapore er oplagt
Singapore Science Park er i følge Chr. Hansen et af Sydøstasiens mest prestigefyldte områder for forskning og udvikling samt teknologi.

Singapore er valgt på grund af borgernes høje talent på området og tekniske evner samt byens befordrende logistik og lovgivning.

- ITC vil sætte turbo på at styrke vores rolle som udviklingspartner for fødevareproducenter, i stedet for blot at være leverandør, siger Ian Morgan, Director, Regional Strategy Projects i Chr. Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08