23948sdkhjf

Door System A/S overtager leverandør til detailbranchen

Producenten af døre til dagligvarekæder fortsætter væksten med overtagelsen af Miljø & Teknik i Rødekro.
Den danske producent af døre og porte styrker indsatsen overfor de store danske dagligvarekæder med overtagelsen af producent af porte, svingdøre og bændelgardiner.

Door System har traditionelt leveret porte og døre til fødevareindustrierne i Skandinavien.

De seneste år har eksporten været støt stigende med leverancer til alle egne af kloden.

Naturlig udvikling
I de senere år har specielt dagligvarebutikkerne haft fokus på sikkerhed og energibesparelser og Door System A/S har udnyttet mulighederne i netop det segment.

I samarbejde med Miljø & Teknik i Rødekro har Door System A/S leveret til forskellige butikskæder, og sammenlægningen skal derfor ses som et naturligt led i virksomhedens strategi for de kommende år.

Nært samarbejde
- Vores to virksomheder har i de seneste 12 år haft et meget nært samarbejde, og da direktør Finn Andersen, Miljø & Teknik, ønskede at trappe ned, var det meget naturligt at vi fik mulighed for at fortsætte det fornemme arbejde Finn har lavet, siger direktør Preben Søndergaard, og fortsætter:

- Miljø & Teknik har en stor kontaktflade hos dagligvarebutikkerne og det passer perfekt ind i Door System A/S’s fremtidsplaner. Vi ser frem til at komme et skridt tættere på slutbrugerne.

Door System A/S leverer i dag døre og porte til Netto, Rema 1000, SuperBest, Coop og Kiwi .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065