23948sdkhjf

Abba Seafood outsourcer produktion af skaldyr

Producenten af Kalles kaviar outsourcer produktion af skaldyr og lukker fabrikken i Hovenäset nord for Göteborg. Det betyder 30 afskedigelser.
Aktiviteterne på Abba Seafoods skaldyrsfabrik i Hovenäset har flere års negative resultater bag sig hovedsagelig på grund af faldende udbud af rå rejer.

I år er rejefangsten halveret og fiskerimyndigheder har besluttet at nedsætte rejekvoterne, hvilket hæmmer økonomiske fremgang yderligere.

Udgang af 2010
- Skaldyr er en vigtigt produktkategori for Abba Seafood og for at skabe langsigtet rentabilitet, er vi desværre nødt til at træffe denne beslutning. Vi har underskrevet en aftale om produktionssamarbejde med Räkor- och Laxgrossisten AB i Göteborg, som vil overtage rejepilning og produktion af Abba Seafoods rejer, siger Anders Gunnarsson, produktionsdirektør i Abba Seafood.

Produktionen i Hovenäset vil være afsluttet senest ved udgangen af 2010.

Øger bemanding
I denne sammenhæng er skærer ledelsen også i bemandingen på fabrikken i Kungshamn, så i alt 30 medarbejdere må kigge efter nyt arbejde.

Til efteråret får Räkor- och Laxgrossisten behov for at øge arbejdsstyrken med fem til ti personer for at kunne overkomme den nye opgave.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078