23948sdkhjf

Arla-bøvl rammer nu kølediskene

Nedbrud og kvalitetssvigt fører til varemangel
De seneste uger har været frustrerende for mejerigiganten Arla, som har været ramt af flere uheld på mejeriet i Brabrand. Det fører nu til, at koncernen ikke kan levere i normalt omfang til landets supermarkeder, skriver Jyllands-Posten.

- Vi har været ramt af en perfekt storm af kvalitetssvigt og maskinnedbrud på samme tid. Problemerne begyndte allerede i juli, da vi måtte tilbagekalde produkter på grund af utilsigtet gærvækst. Kilden til problemet viste sig at være en af vores underleverandører, der forsyner os med blandt andet frugtkød og vanilje, siger Arla-kommunikationsdirektør Kasper Ibsen Beck til avisen.

Arla har siden begyndelsen af juli fire gange måttet tilbagekalde produkter på grund af den utilsigtede gærvækst.

De deraf følgende ekstraordinære kvalitetstjek skaber forsinkelser, som forplanter sig gennem hele systemet, og oveni kom så, at mejeriet i Brabrand for en uge siden blev ramt af et maskinnedbrud, som i et par dage helt stoppede produktionen af flere varetyper. Det drejer sig blandt andet om Cultura, Cheasy og Yoggi, og først om et par uger vil situationen ude i kølediskene være normaliseret, skriver Jyllands-Posten.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.076