23948sdkhjf

Nemlig.com vil have sin del af madkasserne

Satser på at lave en mere fleksibel løsning end konkurrenterne
Onlinesupermarkedet Nemlig.com vil nu have en stor fod inden for på markedet for måltidskasser med grydeklare retter til de danske forbrugere.

Efter sommerferien kan virksomhedens kunder således få leveret kasser med råvarer i portionsstørrelse og opskrifter til døren sammen med deres dagligvarer, skriver Berlingske.

Ifølge direktør Stefan Plenge bliver Nemlig.coms måltidskasseløsning langt mere fleksibel end det, de store konkurrenter Aarstiderne, Coop og Skagenfood kan præstere:

- Vi har ubestridt Danmarks mest fleksible koncept. Modsat de andre tilbyder vi, at vi kan levere alle ugens syv dage på det tidspunkt, som passer kunden og med en meget kort deadline fra bestilling til levering, og så binder man sig ikke til et abonnement hos os, siger han til Berlingske,

I København vil der blive leveret samme dag inden for fire timer, mens kasserne i resten af landet bliver leveret dagen efter bestilling.

Stefan Plenge ønsker ikke til Berlingske at oplyse, hvor stor en del af markedet Nemlig.com har ambitioner om at sætte sig på - men han lader forstå, at "vi ser store væksmuligheder".
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.069