23948sdkhjf

Lille bryghus flytter for at vokse sig meget større

Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er flyttet fra Køge til Greve for at få mere plads til at vokse.

Alefarm Brewing har gennem de senere år udvidet produktionen og voksede ud af rammerne i Køge, hvor bryggeriet siden etableringen i 2015 lejede sig ind i en bygning på knap 400 kvadratmeter. På den nye adresse i Greve er der næsten 1.300 kvadratmeter.

- Vi har fundet det helt rette sted til vores bryggeri. Der er masser af plads til alt vores udstyr, som fylder meget og har kostet mange timer at lære at kende og mange penge at få sat op. Her kan vi udvide af flere omgange, fortæller den 34-årige direktør og medindehaver Kasper Tidemann.

På bryggeriet bliver humle fra Washington blandet med malt og eksempelvis danske kirsebær eller hindbær og tilsat vand, der skal varmes op og hældes i tanke på 2.400 liter. Her gærer og bobler det hele under højt tryk for senere at ende i halvliters dåser forsynet med fantasifulde og ofte farvestrålende etikker på.

I dag sælger bryggeriet knap 175.000 liter øl om året, og 95 procent af produktionen går til eksport.

I Greve er der plads til at realisere en ambition om at fordoble medarbejderstaben, omsætningen og udstyret inden udgangen af 2019. Det vurderer Kasper Tidemann og hans hustru Britt van Slyck, som blev hentet ind i firmaet som projektleder på fuld tid for et år siden.

Dobbelt størrelse
- Vi drømmer om at vokse til dobbelt størrelse. Vi har aldrig haft problemer med at sælge vores øl; vi afsætter alt, hvad vi producerer. Kun en lille del går til det danske marked, hvor vi stadig er ret ukendte. Men i Frankrig, Holland, Spanien og England er vores brand hypet og eftertragtet.

- Vi er kommet godt fra start med bryggeriet, fordi vores produkt blev godt modtaget på ølfestivaler i USA. Vi kom i kontakt med forskellige distributører, der kunne lide smagen af vores øl og gerne ville sælge den, fortæller Kasper Tidemann, der glæder sig til i marts at byde to nye bryggere velkommen i firmaet.

Alefarm Brewing er kendt for at have et bredt udvalg af øl og hele tiden lancere nye øl i begrænsede mængder. På otte måneder har bryghuset produceret 65 forskellige øl med en gennemsnitlig omsætning på en halv million kroner om måneden. Opskrifterne, navnene og etikkerne udvikles af Kasper Tidemann og hans lille team.

Han er ved at forberede et tap room i de nye lokaler. Det skal indrettes med en bar og et opholdsområde med køleskabe, der er forsynet med det nyeste udvalg af øl til takeaway.


Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Beiers chokolader hårdt ramt af solen

Toms Gruppen mistede næsten 10 millioner

Landmad.dk får comeback

Sultne kinesere sender slagterier på overarbejde i påsken

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Nyhedsbrev

Søstjerner kan blive næste ingrediens i fiskeolie-piller

Online Avis Arkiv

Bryghus giver bærproducent store drømme

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

København lancerer ny, ambitiøs fødevarestrategi

Forkerte kerner endte i hvidkålssalat

Valsemøllen er på opkøbsjagt

Mille Food på vej med tre nye produkter

Hungry.dk satser på hurtigt at overhale Just Eat

Ugens grin: Utilfredsstillende indsats

Årets første danske jordbær på hylderne i dag

De mange solskinstimer i april har skudt gang i den danske jordbærsæson

Kartoffelimperium får ny mand i front

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Stryhns debuterer som øko-producent

Ny aftale på plads for slagteriet på Bornholm

Kølevirksomhed investerer millioner

Crowdfunding: Halv million til Vilsund Blue på 21 minutter

Hov - der var gluten i glutenfri fisk

Nyt food cluster er en realitet

Sildekrig: Fyn og Bornholm strides om ’Christiansø’

Sushi-kæde lukker for at redde havet

Mayonnaise ramt af skimmelvækst

Økologiske marker fylder snart lige så meget som Fyn

Ris med risiko for insekter

Appetit på yoghurt og ost trækker salget op

Kaffekædestifter køber investorer ud

FødevareBanken og Thise Mejeri slår pjalterne sammen

Øko-salg vokser i dobbelt tempo i Rema 1000

Delika ramt af metal i kylling

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Nyt bryghus lader Facebook-følgere få indflydelse

Se alle Medlemmernes egne nyheder

TriVision skaber nye muligheder på det Norske marked

Nye krav om kemihåndtering: det betyder de for dig

Relæer fra FINDER

ALPMA forhandles af Salicath ApS

Camatek ApS udvider maskinparken

Se hvad Kärchers SGV dampsugere kan gøre for dig !

Hop op i HCS lastbilen og besøg BIO CITY

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny svingkran efter påske?

Key Account Manager, der brænder for løsningssalg, søges til gazelle virksomhed

Spændende foredrag og generalforsamling i Nordjysk FødevareErhverv

Gratis webinar: Få et større overskud ved hjælp af en cloud-baseret løsning til ruteoptimering

User Management Component i Siemens TIA-portal V15

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Har du brug for en robust statisk glidestangsvægt?

Filterteknik A/S er blevet AAA-ratet

EOT Electronics of Tomorrow

Ara-El ApS: Finder Serie 67 relæer

Standarder og lovgivning – hvordan hænger det sammen?

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

KJV og Flextek inviterer til EMO messe

Branchen samles i Odense den 7. juni

Flangekoblinger til forbrændingsmotorer

SERVI DORYL forhandles af Salicath ApS

Send til en kollega

0.231