23948sdkhjf

Lille bryghus flytter for at vokse sig meget større

Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er flyttet fra Køge til Greve for at få mere plads til at vokse.

Alefarm Brewing har gennem de senere år udvidet produktionen og voksede ud af rammerne i Køge, hvor bryggeriet siden etableringen i 2015 lejede sig ind i en bygning på knap 400 kvadratmeter. På den nye adresse i Greve er der næsten 1.300 kvadratmeter.

- Vi har fundet det helt rette sted til vores bryggeri. Der er masser af plads til alt vores udstyr, som fylder meget og har kostet mange timer at lære at kende og mange penge at få sat op. Her kan vi udvide af flere omgange, fortæller den 34-årige direktør og medindehaver Kasper Tidemann.

På bryggeriet bliver humle fra Washington blandet med malt og eksempelvis danske kirsebær eller hindbær og tilsat vand, der skal varmes op og hældes i tanke på 2.400 liter. Her gærer og bobler det hele under højt tryk for senere at ende i halvliters dåser forsynet med fantasifulde og ofte farvestrålende etikker på.

I dag sælger bryggeriet knap 175.000 liter øl om året, og 95 procent af produktionen går til eksport.

I Greve er der plads til at realisere en ambition om at fordoble medarbejderstaben, omsætningen og udstyret inden udgangen af 2019. Det vurderer Kasper Tidemann og hans hustru Britt van Slyck, som blev hentet ind i firmaet som projektleder på fuld tid for et år siden.

Dobbelt størrelse
- Vi drømmer om at vokse til dobbelt størrelse. Vi har aldrig haft problemer med at sælge vores øl; vi afsætter alt, hvad vi producerer. Kun en lille del går til det danske marked, hvor vi stadig er ret ukendte. Men i Frankrig, Holland, Spanien og England er vores brand hypet og eftertragtet.

- Vi er kommet godt fra start med bryggeriet, fordi vores produkt blev godt modtaget på ølfestivaler i USA. Vi kom i kontakt med forskellige distributører, der kunne lide smagen af vores øl og gerne ville sælge den, fortæller Kasper Tidemann, der glæder sig til i marts at byde to nye bryggere velkommen i firmaet.

Alefarm Brewing er kendt for at have et bredt udvalg af øl og hele tiden lancere nye øl i begrænsede mængder. På otte måneder har bryghuset produceret 65 forskellige øl med en gennemsnitlig omsætning på en halv million kroner om måneden. Opskrifterne, navnene og etikkerne udvikles af Kasper Tidemann og hans lille team.

Han er ved at forberede et tap room i de nye lokaler. Det skal indrettes med en bar og et opholdsområde med køleskabe, der er forsynet med det nyeste udvalg af øl til takeaway.


Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Defco-familie får lov at blive efter salg

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Arla skal have ny kommunikationsdirektør

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Virksomhederne er klar til besøg, men folkeskolerne kommer ikke

Nyhedsbrev

15.109 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Konkursramt pålægsfabrik er reddet

Online Avis Arkiv

Venner er hoppet med på ginvognen

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Ugens grin: Lønforhøjelsen gav bagslag

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

Fiskefirma afsløret i omfattende fusk

Messe byder på topkokkedyst

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Carlsberg overgår nu storebror Heineken i evnen til tjene penge

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Arla scorer kassen på Starbucks-aftale

Food Festival igen klar med Branchefredag

Verdensnyhed: Nu bliver græs til mad i Skive

Carlsberg kan ikke matche den perfekte sommer i Vesteuropa

Carlsberg øger salget efter stor fremgang i Kina og Vietnam

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Ticans nye direktør har brug for flere ansatte

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Naturli kigger mod andre sektorer

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

Budweiser giver vokseværk hos verdens største bryggeri

SF vil forbyde fransk delikatesse: Det er barbarisk

Kinesisk eksport-bøvl: Danish Crown fyrer på griseslagteri

Danish Crown henter ny CFO hos Ecco

Ny, stor fødevarekonference på Københavns Universitet

Se alle Medlemmernes egne nyheder

inmsystems A/S styrker IT-sikkerheden med ISO27001

Støbning af produkter i gummi (f.eks. i EPDM og Silikone)

Studerende på Aarhus Maskinmesterskole får 70 % mere plads til projekter

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Bliver selvscanning en succes?

EL:CON indgår serviceaftale med Fitness World på landsplan

Hvordan adskiller Deep Learning sig fra traditionel vision

Ny uddannelsesgeneral til IPW Systems

Skandinaviens største online-udvalg af bælge

Thybotech ApS øger levetiden med termisk påsprøjtet hårdmetal på pumpeaksler.

International FOOD Contest får betydelig international opmærksomhed

Startkit til din messestand

ZF Danmark er en del af ZF Group et af de største firmaer i verden

Revolutionerende design indenfor industriel HMI

Klimavenlige løsninger, der betaler sig

Kom til håndværkerfest i Aarhus!

Tag med Huxi på jagt efter potentialerne i sydjysk erhvervsliv.

Blockchain for fødevarer SMV´er

Den rigtige brik passer ikke altid i puslespillet

SuperTrak tager batch-size-one til metalindustrien.

Palletering af stål profiler hos Ib Andresen Industri

Du går aldrig galt i byen med classic-line by DENIOS

Controlflex Kobling fra Schmidt-Kupplung

Webinar: Maskindirektivets krav til CE-mærkning

Solar angriber markedet for mekanik og teknik

Send til en kollega

0.21