23948sdkhjf

Foss tager indisk boykot med ro

Indtil videre har Foss ikke oplevet, at forretningsaktiviteterne i Indien er påvirket af den indiske regerings udmelding om en boykot af samarbejde med Danmark.
Foss i Hillerød, som fremstiller udstyr til måling af næringsværdier i fødevarer, forventer ikke, at virksomhedens forretning i Indien bremses af den udmeldte boykot. Det skriver Hillerød Lokalavis.

- Indien er et af vores vækstmarkeder, og vi har været i kontakt med den danske ambassade i landet, som fortæller, at konsekvenserne endnu er ukendte. Men umiddelbart mener vi ikke, det vil påvirke vores forretningsaktiviteter - og vi har ingen effekt set indtil videre, siger international business manager, Henrik Hansen, til Hillerød Lokalavis.

Hillerødvirksomhedens aktiviteter i Indien er beskedne i forhold til det samlede regnskab. Omsætningen i Indien ligger på 25-30 mio. kr., mens koncernen i 2010 havde en samlet nettoomsætning på 1,49 mia. kr. og et overskud på 276 mio. kr.

Den indiske regerings boykot kommer i kølvandet på, at Landsretten har afvist at udlevere Niels Holck, som var med til at nedkaste våben til en oprørsgruppe i 1995. De indiske myndigheder har meddelt, at al økonomis samarbejde med danske virksomheder skal godkendes at det indiske udenrigsministerium.
Læs mere om: Foss
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063