23948sdkhjf

Crispy Food: Efter nytår får Ota Solgryn det store comeback

Da sjællandske Crispy Food i september købte det gode, gamle Ota Solgryn-brand hjem til Danmark, var det med en plan om at give de kendte havregryn et gedigent comeback.

Og den plan bliver der for alvor taget fat på at føre ud i livet efter nytår, fortæller Crispy Food-direktør Christian Bring.

Han er også direktør for søstervirksomheden Nakskov Mill Foods, der skal stå for selve produktionen af Ota Solgryn.

- Vores markedsføring går for alvor i gang i 2020, og vi vil investere i mærket hen over de næste par år. Det handler også om at samarbejde med detailhandlen og få Ota placeret ordentligt på hylderne. Det håber vi, kæderne vil være med til, siger Christian Bring til Food Supply.

Han lader forstå, at de nye Ota-tider også handler om produktudvikling, uden at han kan komme nærmere ind på detaljerne.

- Vi er meget optaget af, at smagen skal bibeholdes. Men vi skal måske se på pakken. Noget med ... nej, det kan jeg ikke fortælle dig, afbryder direktøren sig selv.

- Vi er ret beskedne
Under alle omstændigheder skal ændringerne og den kommende kampagne meget gerne øge salget.

Læs også: Crisy Food oplever europæisk vækst

- Ota Solgryns markedsandel har været faldende de senere år. Vi vil da gerne op på at sælge det dobbelte af det nuværende niveau, men vi er ret beskedne og regner ikke med, at det sker i 2020 overhovedet. Det bliver et langt, sejt træk over de næste år, og i 2020 vil vi gerne have stoppet nedgangen, fastslår direktøren.

- Nu arbejder vi i første omgang på, at Ota kommer hjem på en ordentlig måde. Hvis ikke Ota Solgryn skal være med på den havrerejse, vi er på i Danmark, så ved jeg ikke, hvem der skal. Vi har købt Ota Solgryn, fordi det er et sundt produkt i tiden, og det vil det også være fremadrettet i forhold til plantebaserede fødevarer, tilføjer han.

Læs også: Nicheproduktion giver gode resultater på Lolland-Falster

Han oplyser, at Crispy Foods/Nakskov Mill Foods' andel af havregrynsmarkedet i Danmark er på cirka 25 procent, når man kun medregner mærkevarer.

Og så kan Christian Bring i øvrigt glæde sig over, at det ikke er hans skyld, at Ota Solgryn de senere år har været på retur.

- Jeg spiser selv en portion hver morgen. Det har jeg gjort, lige så længe jeg kan huske. Jeg er simpelthen vokset op med det, siger han.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Mille Food skifter formand efter skandalesag

Metalspåner: Rema 1000 stopper brødsalg i 55 butikker

Center for Hygiejnisk Design flytter fra DTU

Hancock får automatisk renseanlæg

Kagefabrik ansætter for at kunne følge med

Konkursramt pølseproduktion tæt på at køre igen

Nyhedsbrev

15.348 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Wittrup Seafood regner med at hyre 30 nye medarbejdere

Online Avis Arkiv

Sukkergigant vil lave grøn gas

Kødekspert havde veganerplan i skuffen i årevis

Dan Duck vil sende millionregning til Fødevarestyrelsen

Presset kødselskab fordoblede overskuddet

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

100 nye danske bryggerier på 10 år

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Skills: Her er vinderne fra madbrancherne

Nedslidt og beskidt fiskefabrik straffet med bøde

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Efter 140 år: Emballageproducent skifter navn

Ny medejer hos Ærø Whisky

3

Andefejl: Fødevarestyrelsen lægger sig fladt ned

Suvit: Vi vokser måske lige hurtigt nok

Kødkomet tredobler overskuddet i dugfrisk regnskab

Danish Crown stikker helt af fra konkurrenterne

Royal Unibrew skifter finansdirektør

Her er "Danmarks bedste bøfsandwich"

Vilde svinepriser øger risikoen i store handelshuse

Chr. Hansen i stort vækstdyk

Museumsdirektør vil have mejeri på verdensarvliste

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Medejer købt ud af madservicefirma

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Lantmännen får ny CFO

Flensted lukker fabrik i Billund

Burger King tester alternativ til svinekød

Ung æggesælger flerdobler salget efter sur smiley

Fødevarebranchens brikker er blevet allemandseje

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Jobopslag - Servicetekniker i Trekantsområdet

Download gratis webinar: PDF-scanning af ordrer og fakturaer

Overfladebelægning til gevind

Luftfiltre fra BOGE giver øgede energibesparelser

Gummipakningen, som sidder lige i skabet!

Den ultimative guide til din virksomheds el-indkøb

Siemens har udvidet periode for bestilling af SUS-kontrakt.

Nye film fra Trelleborgs fabrikker i UK

Ventilationsmontør – til ventilationsvirksomhed i vækst

Mikrobiologi for kvalitetsfolk

Har din udkårne også en stemme som en skærebrænder?

Nyhed! Vil du opdateres på den nye FMEA & VDA?

Flangekoblinger til forbrændingsmotorer

Mikroplast florerer på den jyske vestkyst

Guide til den perfekte lagerløsning

Du opnår en flydende produktion, når dine varer bor hos os!

Servicetekniker – til ventilationsvirksomhed i vækst

VIDEO: Bang & Olufsen tager dig med bag facaden

Luftfiltre fra BOGE giver øgede energibesparelser

HMI capacitive touch - Rustfri stål front

Programmérbar LED strip

Digitaliser din mobile medarbejdere med Solutionweb Apps

Kom til Robottræf CPH d. 30. januar

Kursus: Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og -styring

Tilfør stoflighed til dit akustiske design

Send til en kollega

0.187