23948sdkhjf

Burgerbrødre bange for at blive overrendt i København

Med fem restauranter i Jylland og en enkelt på Fyn har den hastigt voksende burgerkæde The Burger Concept endnu ikke taget skridtet ind på det glohede københavnske burgermarked. Og det er der især en enkelt grund til, fortæller den ene af de to ejere, Simon Franck Jakobsen.

- Vi tror, at det stikker helt af derovre med de priser, vi har. Vi vil blive overrendt, siger han til Food Supply med henvisning til prisen på 39 kroner for en menu med burger og pommes frites.

Derfor vil Simon Franck Jakobsen og hans storebror Morten, der ejer den anden halvdel af virksomheden, gerne lige vente lidt, inden de også rykker ind i hovedstaden. Men det kommer til at ske, og det kan også godt være, at det bliver allerede i år, afslører Simon Franck Jakobsen.

- Vi regner med at åbne endnu en restaurant i Aarhus-området og en i Kolding/Vejle eller deromkring i år. Og så måske også en på Sjælland. Men hvis det er København, vi taler om, skal vi lige have samlet noget mere erfaring og viden først.

- Vi er tit i København for at få inspiration og lære af den måde, burgerrestauranterne er bygget op på. Der er helt klart plads til noget mere anderledeshed derovre, men vi skal også tænke på, at vores er et mainstream-produkt. Alle skal kunne være med, og det skal også kunne gå i Holstebro, påpeger han.

Ny organisation
Med udsigt til op imod 10 restauranter inden årets udgang og derefter hurtigt endnu flere er brødreparret også i fuld gang med at overveje hele organisationen i The Burger Concept.

- Vi skal nok til at have nogle distriktschefer ind. Og nogle til at tage sig af ting som økonomi og sociale medier, nævner Simon Franck Jakobsen.

Læs også: Brødre brager frem med billige burgere - vil snart have 20 restauranter

Han fortæller, at ingen af brødrene havde nogen erfaring med madbranchen, da de for tre år siden kastede sig ud i at åbne deres første burgerrestaurant i Egå ved Aarhus.

- Vi er ikke kokke eller sådan noget, så vi har ingen fine fornemmelser. Det er rent selvlært, vi kan bare godt lige at skabe ting. Vi havde tidligere fem butikker, der solgte dyrefoder, men da vores investor blev for træls, trak vi os ud af det og åbnede burgerrestauranten i Egå og derefter i Silkeborg.

- Så brugte vi det første halvandet år på at lære burgerbranchen at kende. Det kan stadig blive meget bedre, med bedre køkkener og bedre maskiner, men vi er allerede nu godt med, konstaterer Simon Franck Jakobsen.

- McDonald's er nok de dygtigste i verden til at lave fastfood, og vi har fundet nogle af de samme maskiner, som de har, til at stege bøffer, tilføjer han.









Hold dig opdateret med Food Supply DK

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)

JOB i FOKUS

Forsiden lige nu

Unibrew kæmper med at lave øl nok

Hanegal-ægtepar har svært ved at komme i gang med ny fabrik

Aarstiderne solgte mindre for første gang i årevis

Danish Crown klar til at droppe transportfirma ved dom

Efter udnyttelse af kinesiske kokke: Stadig ingen kontrol

Gryderet med luft er kaldt retur

Nyhedsbrev

15.565 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Haribo fik i høj grad vendt skuden

Online Avis Arkiv

Tredobling: Madklubben tjente igen millioner

Så er den gal igen med Hard Rock

Harboes' familiedrama fik direktørlønninger til at eksplodere

Nu mærker FoodTech-messen positive takter

Thise Mejeri satte igen ny rekord

Restaurantkæden Grød vil åbne i udlandet

Meyers Kantiner har igen sat sig på Folketinget

Vil kæmpe for Gram Equipment-erstatning til den bitre ende

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Food Supply udkommer også i sommerferien

Stifter forlader jysk kæmpeprojekt

Arla udnævner ny økonomidirektør

Lakridskonge er nu med i eks-politimands snack-firma

Farvel: Orme-Lasse bliver til Surfer-Lasse

Knas med byggeri giver Carletti laveste overskud siden 2014

Grøntvirksomheder fusionerer

Pålæg og pølser er tilbagekaldt

Chr. Hansen er helskindet gennem corona - overvejer nu frasalg

Palsgaard bruger 750 millioner på at fordoble kapaciteten

Vi undervurderer eget forbrug af slik og chips

Fødevarestyrelsen lukker efterforskning af campylobacter-udbrud

Chokoladeproducent lukker flere butikker

Fire ansatte på tysk Danish Crown-slagteri smittet med corona

Lukning af corona-ramt tysk slagteri giver dønninger hos Tican

Schulstad-ansatte har genoptaget arbejdet

Lagkagehusets eks-boss dropper Kohberg

Stryhns kalder store mængder leverpostej retur

Chr. Hansen på milliardopkøb i USA

Coronavirus sætter eksporten to år tilbage - men fødevarer trak op

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Blikkenslager / Tekniske isolatør søges

Gode ideer bliver til succesfulde produkter

Nyt fittingslager hos INOX

DFD's helt egen shop er nu live

Robot fjerner triviel flaskehals i corona test

Vi har åbent som normalt - hele sommeren! -Fyns Kran Udstyr

Plast i vores blå natur – men er det et problem?

Vidste du, at du kan spare plads ved at stable beholdere?

Manuelle taljer fra TOHO hos Carl Stahl A/S

Brugt hydraulik container til salg

Oplev mikroseminarer om 3D måleteknik til efteråret

Kursus: Anvendelse af regenerat i praksis

Seeger låseringe og passkiver til din næste applikation?

Ny kran, ude eller inde? Vi er klar - Fyns Kran Udstyr A/S

Gravlund Industrigummi har åbent hele sommeren

HUSK disse datoer - før du går på ferie!

PCSCHEMATIC ønsker god sommer og supporten sidder klar.

At vælge byggegrund er ikke altid ikke nemt

Releaseplan for Wave 2 af Dynamics 365 og Power Platformen

Ny løsning til objektiv rengøringskontrol

HUSK! Vi har åbent som normalt hele sommeren!

Få viden om bæredygtig vandanvendelse i fødevareindustrien

Lead Auditor Fødevaresikkerhed

Hvad siger du til et gratis miljøtjek?

Lej dit løftegrej hos Carl Stahl A/S

Send til en kollega

0.235