23948sdkhjf

Måltidskassefirma med ny idé: Nu kan du blive medejer for 100 kroner

Jakob Jønck, der står bag måltidskassevirksomheden Simple Feast, giver nu helt almindelige mennesker mulighed for at blive medejer, også hvis de kun vil investere småpenge.

Det skriver Berlingske.

Som både stifter og administrerende direktør er Jakob Jønck flyttet til Californien, hvor han er i gang med at udrulle planen om såkaldt equity funding, hvor kunder og andre interesserede kan blive medejer af virksomheden.

- Mange virksomheder laver loyalitets- eller bonusprogrammer for deres kunder, og det er det, vi forsøger, samtidig med at vi har muligheden for at give noget tilbage til de mennesker, som vil med på vores rejse. Det er normalt ikke muligt for almindelige mennesker at være med, når virksomheden er på et stadie, hvor der hentes venturekapital ind, men det vil vi gerne lave om, så folk både kan investere 100, 1.000 eller 100.000 kroner i Simple Feast, siger stifteren til Berlingske.

Det svenske investeringsfirma Kinnevik investerede i februar i år i 70 millioner kroner i Simple Feast, der også har komikeren Casper Christensen med i ejerkredsen. Nu vil Jakob Jønck med den nye investeringsrunde gerne over en million amerikanske dollars for at give den nye investorgruppe noget tyngde, fortæller han.

Simple Feast begyndte at levere sine plantebaserede, økologiske måltidskasser i begyndelsen af 2018 og er i dag på markedet i Danmark, Sverige og Los Angeles

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096