23948sdkhjf

Kort før genåbning: Jensens Bøfhus får ny millionhjælp fra ejere

Restaurantkæden Jensens Bøfhus har fået en ny kapitalindsprøjtning på 14 mio. kr. fra ejerkredsen for at holde driften kørende. Det skriver Finans.

Først på året fik kæden tilført 50 mio. kr., men adm. direktør Anders Nikolaisen kan nu se lys for enden af tunnellen. Fra 21. april kan restauranter åbne for udeservering, og det har Jensens Bøfhus tænkt sig at benytte sig af. 

- Hvis vejret er med os, forventer jeg, at vi får travlt. Det er det, vi forbereder os på, og vi har gjort klar til gæsterne med tæpper og varmelamper. Det er vigtigt for os at komme i gang igen og skabe aktivitet for både medarbejdere og samfundet. Det eneste, vi behøver for at komme på fode igen, er at få lov til at genåbne og skabe gode oplevelser, siger Anders Nikolaisen til mediet.

Konkurrenten Bone's har tidligere meldt ud, at man ikke ser det som en god forretning at åbne, før det også er tilladt at servere mad og drikke indendørs, og brancheorganisationen Horesta har også rejst tvivl om, hvor mange restauranter og cafeer der egentlig vil benytte sig af muligheden for at åbne kun for udeservering.

Jensens Bøfhus har igennem coronakrisen været afskåret fra at modtage økonomisk kompensation af staten pga. en verserende konflikt med fagforeningen 3F. Derfor har kæden også været nødt til at afskedige op imod 300 ansatte.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094