23948sdkhjf

Mejeriforeningen stiller skarpt på bæredygtig fødevareproduktion

Mejeriforeningen holder tirsdag i Fællessalen på Christiansborg en konference, hvor der vil stille skarpt på den bæredygtige fødevareproduktion.

Mødet er for både politikere, forskere, virksomheder, organisationer og landmænd, og Mejeriiforeningen lægger op til en god debat om, hvordan en sund og bæredygtig kost kan gå hånd i hånd med udvikling af landdistrikterne.

Hvordan får vi danskerne til at spise mere klimavenligt, uden at det sker på bekostning af sundheden? Hvordan sikrer vi, at en grøn omstilling af fødevaresektoren støtter op om en levende udvikling af vores landdistrikter? Hvordan ser de unge generationer fremtidens bæredygtige fødevareproduktion, og hvad skal der til for at de kan lykkes med den?

Det er nogle af de spørgsmål, der ifølge arrangørerne vil blive drøftet på konferencen, som er gratis at deltage i.

- Der er lige nu et stort fokus på den grønne omstilling af landbruget med de politiske forhandlinger på Christiansborg, og det er godt, fordi det er en vigtig dagsorden. Det, vi ønsker, er at dykke et spadestik dybere og sætte fokus på nogle til tider oversete dele af debatten om bæredygtighed og den grønne omstilling.

- Det er nemlig vigtigt, at vi får skabt løsninger, der har blik for helheden, så vi kan skabe både grønne og sunde spisevaner og en fødeproduktion, der er med til at styrke vores lokalområder, siger Jørgen Hald Christensen, der er direktør i Mejeriforeningen.

Arrangementet holdes i tidsrummet 13-16, og tilmeldinng kan ske her: Konference på Christiansborg

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157