23948sdkhjf

Se billederne: Cateringfolk lavede en god handel blandt nyheder i Gigantium

Tusindvis af professionelle køkkenfolk lagde onsdag vejen forbi Gigantium i Aalborg, hvor de lokale fødevaregrossister AB Catering og BC Catering havde fyldt hallen med cirka 160 udstillere fra hele landet.

Udstillerne var en fin blanding af små og store fødevareproducenter med det til fælles, at de leverer til AB Catering og BC Catering.

- Vi kan se, at især trenden med vegansk og bæredygtigt virkelig fortsætter med at vokse. Og vores økologiske afdeling er større end nogensinde før, sagde messeansvarlig Andreas Sondrup, AB Catering, med henvisning til, at øko-arealet denne gang var på 324 kvadratmeter.

Hans chef, AB Catering-direktør Peter Guldager, kunne glæde sig over, at der på dagen blev indgået masser af aftaler mellem udstillerne og gæsterne fra restauranter og kantiner.

- Vores formål med messen er jo at bringe vores slutbrugere sammen med vores leverandører. Vi skaber en platform, og så er det op til leverandørerne at få vist sig frem og få solgt nogle varer.

- Og det lyder til, at der er godt med gang i ordrebøgerne, konstaterede Peter Guldager ud på eftermiddagen.

- Vi er jo nordjyder, så folk vil gerne lave en god handel. Når aftalerne er indgået, bliver de lagt ind i systemet hos os eller hos BC Catering, og så leverer vi varerne, tilføjede han.

Direktøren pegede også på, at mange desuden kom for at søge inspiration til deres køkkener - og at der var masser af spændende fødevarenyheder at se på.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125