23948sdkhjf

Investorgruppe køber sig ind i kendt bryghus: Min dåbsattest siger, det er tid for nye visioner

Kvinders alder er ikke noget, man taler om. Og dog bruger Mildred Fog i runde vendinger alderen som forklaring på, at hun har taget imod en firemandsgruppe af investorer til at hjælpe med at videreføre Fur Bryghus, som hun for knap 20 år siden grundlagde sammen med sin mand, Mogens Fog.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at min dåbsattest efterhånden siger, at det er tid for nye visioner og kræfter. Derfor glæder det mig, at jeg i dag kan byde en yderst kompetent investorgruppe velkommen i ejerkredsen, udtaler hun i en pressemeddelelse.

De fire investorer er Michael Ring, Søren Holm Jensen, Mads Hylleholt Bøttger og Jacob Hjortshøj. Førstnævnte bliver ny bestyrelsesformand for bryghuset.

De fire herrer kommer med erfaring henholdsvis som ejerleder af Stelton gennem 18 år, adm. direktør i læskedrikvirksomheden Co-Ro, ejerleder af Dragsholm Slot og Brdr. Price Restauranterne samt partner i advokatfirmaet Bech-Bruun.

- Det er vores klare fælles ambition at udvikle Fur-brandet i craft beer-segmentet og komplementerende produktkategorier med udgangspunkt i den helt specielle natur og de råvarer, øen Fur kan bibringe, siger ny bestyrelsesformand Michael Ring, og fortsætter:

- Vi kommer med en række forskellige kompetencer, som med fælles bidrag vil videreudvikle selskabet i en positiv retning. Vi er ikke blot investorer, men aktive ejere, og derfor har vi alle valgt at indtræde i Fur Bryghus' bestyrelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094