I to år har de lavet små portioner, først derhjemme og så i et lejet, fødevaregodkendt produktionskøkken.
Nu har makkerparret Johan Horst Løvholt og Christopher Brandt taget et stort spring med deres chilisauce og deres virksomhed, Tjilico - et spring, der i første omgang absolut ikke gik som håbet.
Den københavnske iværksættervirksomh...
Chilisauceproduktion gik helt galt - nu leder de efter en ny fabrik
Tjilico

- Det er svært med en samarbejdspartner, man ikke rigtig kan stole på. Men nu skal vi så have fundet en anden fabrik, der kan lave det for os, siger Johan Horst Løvholt (tv). Til højre makkeren Christopher Brandt. Foto: Tjilico
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer