23948sdkhjf

Vokser som fødevareleverandør i Egypten

Danisco har på otte år tidoblet sin omsætning af ingredienser til fødevareproducenter i Egypten.
Danisco etablerede eget selskab og kontor i Kairo i 2004, og siden da er omsætningen tidoblet til 20 mio. dollar, omregnet ca. 100 mio. kr. Ifølge direktør i Danisco Egypt Trading LLC, Hasham Nassar, ventes de gode takter at fortsætte, dog med lidt lavere vækstrate. Det skriver Børsen i dag.

- Egyptens økonomi er ramt. Det er åbenlyst. Men vores salg af ingredienser til fødevareproducenter inden for først og fremmest mejeri- og bageriindustrien er ikke berørt. De næsten 90 mio. egyptiske forbrugere skal jo have noget at spise hver dag, og der sælges fødevarer hver eneste dag, siger Hasham Nassar til avisen.

Direktøren venter en fordobling af den nuværende omsætning i løbet af de kommende fem år. I dag sælger den egyptiske forretning til 40-45 pct. af kunderne i mejerisektoren og lige så stor en andel af bageri-segmentet. Men inden for eksempelvis drikkevarer og kødforarbejdning rammer Danisco kun 10-15 pct. af markedet i dag, hvorfor dette segment er atrraktivt for Danisco at kigge nærmere på.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11