23948sdkhjf

Året der gik - ting der gik forrygende godt

Fødevaresektoren havde også i 2014 masser af gode succeshistorier. Blandt Food Supplys artikler om branchen er der særdeles fine regnskaber fra lakrids-, mejeri- og kaffefolket.
Food Supply ser tilbage på året, der gik - og blandt de mest læste historier i 2014 finder vi en del om gode, solide succeser.

Lakridskongen Johan Bülow kunne fremlægge et årsregnskab, der viste et rekordoverskud efter skat på 10,4 millioner kroner - langt det bedste, siden han begyndte at sælge det sorte guld i 2007.
Artikel: Lakridsfabrik tjener styrtende

Hos Thise Mejeri var det ikke mindst skyr, der bidrog til, at mejeriet i april kunne offentliggøre et fremragende regnskab med en omsætning på over 725 millioner kroner og et resultat på næsten 20 millioner. Skyr bidrog alene med et stort, to-cifret procenttal af omsætningen.
Artikel: Thise Mejeri brager frem

Og hos Peter Larsen Kaffe i Viborg kunne man gå ind i julemåneden med bevidstheden om, at firmaet for andet år i træk netop havde leveret et særdeles positivt regnskab. De 8,4 millioner kroner på bundlinjen er blot 200.000 lavere end året får, hvor Peter Larsen Kaffe oplevede en vækst på 219 procent i forhold til bundlinjens 2,7 millioner i regnskabåret 2011/12.
Artikel: Larsen scorer kaffe-kassen

Også andre positive historier gav en god fornemmelse i branchen. Her nogle af dem, som Food Supply bragte:
Mette Munk dobler op på frossent wienerbrød
Coro Food fejrer rekordoverskud
Nowaco sætter atter omsætningsrekord
Tomes sætter ny omsætningsrekord
Dansk Cater-regnskab viser resultat på 215 millioner kroner
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078