23948sdkhjf

De laver tarteletfyld i lange baner og vil have en ny fabrik

Den Gamle Slagter i Vestergade i Thisted er en populær butik. Mange kunder har deres nærmest daglige gang der for at handle kød, pålæg og færdigretter.

Men butikken er ikke kun køledisken og butikslokale.

Ude bagved sker “mad-magien” i nyligt udvidede lokaler, og den del af forretningen vokser hurtigt.

Eksempelvis henter mange kunder netop nu tarteletfyld og fars i ét kilos plastpakninger, som butikken oplever kæmpeefterspørgsel på. En type professionelt produkt som er hjemmelavet i mange portioner ude bagved - et godt billede på, at forretningen Den Gamle Slagter vokser.

- Vi har travlt i butikken. Men vi satser efterhånden også meget på større produktion. Noget som også kommer vores daglige kunder i butikken til gavn. Det handler om alle slags hjemmelavede produkter som rørt fars af okse, svin og fisk. Men også gule ærter, flere slags pølser og tarteletfyld. Alt sammen i den kendte kvalitet, som vi er kendt for. Vi oplever en stærkt stigende efterspørgsel efter disse varer, siger Michael Vangsgaard.

Han fortæller, at den del af forretningen vokser med omkring 35 procent årligt. Derfor har de besluttet sig for at følge efterspørgslen og investerer derefter. Handelsmønstrene ændrer sig hele tiden, og derfor er de nødt til at følge med.

- Med den fart vi har på nu, vokser vi ud af produktionslokalerne i Vestergade indenfor fem år. Og det ender med, at vi etablerer en egentlig fabrik i Thisted til produktion af slagterdelikatesser, lyder det fra Michael Vangsgaard.

I dag giver han en hånd til en ansat med at sætte label på dagens produktion på 500 “pølser” á et kilo med tarteletfyld, som stort set allerede er solgt via “ja-tak-tilbud”.

- Hvor vi før solgte hønen til tarteletfyld, sælger vi i dag hønen i tarteletfyldet. Vi har investeret i flere større maskiner som en stor og dyr “hot-filler”, der præcist, hygiejnisk og hurtigt forsegler flydende fødevarer i rullebaner af plast. Det går ikke kun stærkt - det er også godt for miljøet. For vi bruger kun en tiendedel plast i forhold til før, hvor vi brugte bægre, siger Michael Vangsgaard.

Plastpakkede produkter egner sig perfekt til at fryse.

- Så vi går hele tiden efter at øge volumen, så vores kunder får billigere, hjemmelavede færdigprodukter og sådan, at vi kan levere til kantiner, dagligvarebutikker, restauranter og grossister, siger han.

Foreløbigt er der alene i år lavet næsten 6.000 kilo tarteletfyld hos Den Gamle Slagter. Dertil kommer den store produktion af de øvrige produkter

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08