Ny udstiller: - Vi vil deltage aktivt i diskussionerne
Blandt de omkring 270 udstillere på årets FoodTech i Messecenter Herning de tre første dage af oktober er Kolding-virksomheden Procudan.
Hos ingrediens- og emballagevirksomheden Procudan ser man især frem til at kunne vise et særligt nyt produkt, den naturlige ostevoks Procera Natural, frem for branchefolk.
- FoodTech er for os et godt sted at præsentere vores løsninger inden for blandt andet ostevoks, skabe nye relationer og hilse på eksisterende samarbejdspartnere, fortæller Martin Jakobsen, som er Procudans salgs- og marketingdirektør .
- Vores naturlige ostevoks er et rigtig godt eksempel på, hvordan innovation og naturlighed kan gå hånd i hånd. Vi oplever global efterspørgsel på produktet, og vi ser frem til at fortsætte dialogen med kunder om, hvordan vores produkt kan bidrage til at styrke naturlige løsninger i mejeriindustrien, siger han.
Vi oplever global efterspørgsel på produktet, og vi ser frem til at fortsætte dialogen med kunder om, hvordan vores produkt kan bidrage til at styrke naturlige løsninger i mejeriindustrien Martin Jakobsen, salgs- og marketingdirektør, Procudan
Procudan har fået EU-støtte til at udvikle sit alternativ til den gængse paraffin-ostevoks, der er udvundet af olie.
Første gang som udstiller
Virksomheden har i mange år deltaget i Foodtech i andre roller - som blandt andet gæster og præmiesponsor. Men nu tager man skridtet fuldt ud som udstiller.
- For Procudan er det en naturlig udvikling nu at deltage som udstiller på FoodTech. Med vores stand øger vi vores synlighed i fødevarebranchen og giver vores kundechefer mulighed for at starte nye dialoger med vigtige beslutningstagere. Samtidig kan vi præsentere vores værditilbud og give et klart indblik i vores samlede produktportefølje, siger Martin Jakobsen.
- Vores deltagelse på messen giver os ikke kun mulighed for at præsentere vores produkter, men også for at deltage aktivt i de markedsdrevne diskussioner. Gennem vores seminar om naturlig voks og kulturer formidler vi ny vigtig viden.
Seminaret finder sted tirsdag den 1. oktober klokken 15.00.