Danskerne kan snart købe et kødprodukt med et lavere CO2-aftryk i kølediske i Netto, Bilka og Føtex.
Produktet består af 50 procent hakket oksekød og 50 procent hakket kyllingekød.
Det oplyser Salling Group i en pressemeddelelse.
Ideen til at blande hakket oksekød og hakket kylling kommer fra fødevarekoncernen Hilton Foods Danmark, der også skal...
Hilton Foods står bag ideen om at blande okse og kylling i nyt produkt
Produktet kommer til salg Salling Group og udleder 40 procent mindre CO2 end kødprodukter, der kun består af oksekød

Hakket oksekød, netop indkøbt til madlavning i køkken Fødevarestyrelsen anbefaler, at man skærer ned på sit forbrug af kød - særlig oksekød. Ifølge anbefalingerne er 350 gram kød om ugen en tilpas mængde for en voksen. (Arkivfoto). Søren Breiting/Ritzau Scanpix
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement