23948sdkhjf

Hilton Foods står bag ideen om at blande okse og kylling i nyt produkt

Produktet kommer til salg Salling Group og udleder 40 procent mindre CO2 end kødprodukter, der kun består af oksekød
Danskerne kan snart købe et kødprodukt med et lavere CO2-aftryk i kølediske i Netto, Bilka og Føtex.

Produktet består af 50 procent hakket oksekød og 50 procent hakket kyllingekød.

Det oplyser Salling Group i en pressemeddelelse.

Ideen til at blande hakket oksekød og hakket kylling kommer fra fødevarekoncernen Hilton Foods Danmark, der også skal...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078