23948sdkhjf

Dansk topchef takker af i Unibake

Jan Klarskov Henriksen forlader Lantmännen Unibake. Storbritanniens Unibake-chef indsættes midlertidigt med fokus på at fortsætte Henriksens ONE-strategi.
Jan Klarskov Henriksen har fået et jobtilbud uden for Lantmännen, som han skal påbegynde i det nye år. Jens Klarskov har stået i spidsen for en stor omstillingsproces i koncernen, som endnu ikke er i mål.

Per Oluf Nyman, koncernchef for Lantmännen, beklager i en pressemeddelelse den overraskende exit.

- Jan kom til Lantmännen som vd for Kronfågelgruppen i starten af 2009, hvor han spillede en afgørende rolle i den positive forandringsproces, som virksomheden gennemgik. I januar 2012 blev han vd för Lantmännen Unibake og har her stået i spidsen for mange vigtige bidrag til Unibakes udvikling. Jeg vil takke Jan for sin indsats i Lantmännen og ønsker ham held og lykke i sin fremtidiige karriere udtaler koncernchefen.

Indtil der er fundet en afløser for Jan Klarskov Henriksen vil Werner Devinck, nuværende vd för Lantmännen Unibake i Storbritannien, erstatte hans plads. Denwicks fornemste opgave bliver at gennemføre strategien ONE Unibake, som Klarskov Henriksen stod i spidsen for.

Lantmännen Unibake har i øvrigt indledt jagten på en ny direktør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094