23948sdkhjf

Lantmännen investerer stort og lukker produktion

Produktion af frostbrød i Hatting bliver nedlagt. I stedet investerer Lantmännen Unibake over 50 mio. kr. i Holstebro.
To produktionslinjer af frostbrød på Läntmannen Unibakes bageri i Hatting bliver nedlagt. Det sker som en større modernisering og effektivisering af produktion af frostbrød i Danmark, der skal forbedre firmaets konkurrenceevne.

Samtidig vil Lantmännen Unibake investere mere end 50 mio. kr. i at modernisere produktionen i bageriet i Holstebro, hvor der i forvejen også blive bagt frostbrød. Det indebærer en stor investering i nye maskiner.

- Det er nødvendigt, at vi effektiviserer og moderniserer vores frostbrødsproduktion i Danmark, for at vi kan blive ved med at være konkurrencedygtige på pris og kvalitet. Det gælder både i Danmark og på de eksportmarkeder, hvor vi leverer brød, siger administrerende direktør Allan Christiansen for Lantmännen Unibake i Danmark.

Koster job i Hatting og Holstebro
Flytningen og moderniseringen forventes gennemført med effekt fra begyndelsen af 2017 og vil medføre, at der bliver nedlagt et antal stillinger i produktionen i både Hatting og Holstebro. Der vil fortsat være produktion af wienerbrød på bageriet i Hatting.

Lantmännen Unibake er i dialog med de lokale samarbejdsudvalg om baggrunden for og konsekvenserne af planerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081