23948sdkhjf

Produktnyt: SP Technologies er blevet forhandler i Danmark af mixere fra QB Food Tech.

På FoodPharmaTech 208, som 11.-13. november finder sted i MCH Messecenter Herning, præsenterer SP Technologies fra Fredericia blandt andet mixere fra den svenske producent QB Food Tech, som det sydjyske firma nu er blevet forhandler af.
QB Food Tech har siden 1986 designet og installeret procesudstyr for fødevareindustrien og den farmaceutiske industri. Virksomheden har lang erfaring og unik know-how inden for mixer teknologien.

Kravene til dairy- og fødevareindustrien har resulteret i et mere varieret produktsortiment og presset producenterne til at fremstille flere og flere batches samt tilsætte flere forskellige aroma- og ernæringsstoffer.

I kampen for bedre optimering og flexibilitet kan mixning være et af de kritisk områder. Her kan QB mixeren kan være nøglen til løsningen.

Et af de mest almindelige mixerproblemer i fødevareindustrien er opblanding af ingredienser i væske uden at der dannes klumper. Her er den patenterede QB mixer et ny effektivt værktøj, der reducerer blandetiden og øger kvaliteten af blandesubstansen - ved lavere omkostninger. Det er hemmeligheden bag den unikke kantede form, en firkant, der står på det ene hjørne.

QB mixeren kan bruges i mange forskellige industrier f.eks. ved produktion af ingredienser til desserter, saucer og supper. Den nye mixer har også vist fine resultater ved opblanding af pulverprodukter som gelatine, pektin, mælkepulver og stivelsesprodukter.

Brug af den nye mixer kan resultere i store tids- og energibesparelser. QB mixer giver skånom blandinger med minimal luftindblanding. Takket være det effektive røreværk kan blandetiden formindskes betydeligt. Derfor er QB mixeren blevet den foretrukne blander inden for mange industrier.

Fordele
- Høj mixer-kapacitet
- Afgrænsede flader mellem pulver og væske
- Minimal luftindblanding
- Opblanding af pulver i væske uden klumper
- Lav energiforbrug
- Kan blive integreret i kontinuerlige processer
- Flexibel volume fra 20 til 4000 liter.

Kilde: SP Technologies

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079