23948sdkhjf

Produktnyt: Nye generation af dybdefiltrering

Diatom A/S præsenterer Pall SUPRApak™ på dette års FoodPharmaTech. Denne nye og banebrydende generation af dybdefiltrering bliver præsenteret sammen med andre nye teknologier som Pall Ultipleat® HighFlow og Pall Microflow.
Efter Colly Company pr. 1. januar i år overgik til at være en flow-afdeling i Diatom A/S, er et mangeårigt og tæt samarbejde med Pall Corporation forsat hos Diatom A/S. Dette bliver markeret ved at den nye afdeling sammen med Pall Food & Beverage deltager på en fælles stand ved FoodPharmaTech08.

Pall SUPRApak™: Efter krav fra industrien igennem mange år er det lykkedes Pall at udvikle et modul baseret filter som effektivt kan erstatte traditionelle filterplader som har været anvendt i mere end 100 år. Teknologien giver store tidsmæssige besparelser ved håndtering, forøger kapaciteten for absobering af partikler og fylder mindre samtiddig med at investeringen er lille i forhold til klassiske systemer.

Pall Ultipleat® HighFlow: I forbindelse med rengøring af UF/MF membraner er der behov for store mængder filtreret vand. Det er vigtigt at partikler i vandet er fjernet, da de ellers vil udgøre en potentiel risiko for ødelæggelse af membraner. Med Ultipleat Highflow kan dette forhindres effektivt på en mere økonomisk måde.

Pall Microflow: Ved ostefremstilling bruges en saltlage. Der anvendes typisk meget store mængder saltlage og det er vigtigt at holde denne lage i ”topform” ! Ved behandling af saltlagen kan holdbarheden af denne forlænges, der bliver mindre bortskaffelse af saltlage og endelig kan mikrobiologien styres !

Kilde: Diatom A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078