23948sdkhjf

Omsætningsvækst og øget effektivitet i produktionen

ChemoMetec, der udvikler og sælger low-cost instrumenter til tælling og viability analyser af celler, er kommet positivt ud af første kvartal i det nye regnskabsår.
- ChemoMetec har i 1. kvartal af regnskabsåret oplevet en tilfredsstillende vækst i salget af såvel instrumenter som forbrugsvarer, hedder det i en kommentar til regnskabet. Omsætningen er i perioden steget med 21 procent til 7,5 mio. kr. i forhold til samme periode sidste år.

Den største fremgang sker fortsat inden for salg af engangskassetter og andre forbrugsvarer (+48%), hvilket både skyldes den stadig større instrumentbase, som er i brug hos selskabets kunder.

Der arbejdes fortsat med yderligere effektivisering af selskabets produktionsforhold. Også selskabets næste generation af celletæller, NC-3000, er klar til bruger-test hos kunder, og kompositionsanalyse-projektet udvikler sig som ventet.

De tidligere udmeldte forventninger til regnskabsåret 2008/09 fastholdes. Omsætningen ventes at ligge i niveauet 32-37 mio. kr. og overskudsgraden ventes at komme til at ligge på 5-10%.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094