23948sdkhjf

Dansk nicheproduktion og know-how til pakning af mælkepulver

Jorgensen Engineering implementerer i disse dage et turnkey-anlæg til én af Europas førende mælkepulverproducenter.
Kunden er schweiziske Hochdorf Nutritec.

- Hochdorf har peget på os, fordi vi har stor know-how med netop håndtering af mælkepulver, forklarer salgschef Per V. Rasmussen og fortsætter:

- Vi har i flere årtier leveret flere totalprojekter til de største mælke- og instant formulapulver-producenter på markedet. Heriblandt de største giganter som Abbott Laboratories, Wyeth International, Danone/Nutricia, Nestlé og Arla Foods.

Specialmaskiner til mælkepulver
Jorgensen har over de sidste år udviklet en række innovative specialmaskiner til netop mælkepulversegmentet, siger Per V. Rasmussen, og han fremhæver bl.a. en patenteret dåserenser, highspeed stregkodelæsere og robot- og visionsystemer til ilægning af doseringsskeer i de tomme dåser før selve mælkepulverfyldningen.

Ifølge Per V. Rasmussen indeholder Hochdorf-linien depalletering af dåserne med efterfølgende singlefiling, rensning af de tomme dåser inkl. UV-bestråling, ilægning af skeer med efterfølgende fyldning. Derefter evakueres og begasses pulveret, for at sikre produktets holdbarhed. Efter begasningen følger forsegling og kartonpakning. Til sidst palleteres pakningerne - klar til den videre distribution.

Hochdorfs nye pakkelinie er ifølge Jorgensen Engineering også et fleksibelt system, der er fremtidssikret til flere typer af emballager så som metal, plast og karton.

- Og der er flere anlæg i pipe-linen i forlængelse af dette projekt, slutter Per V. Rasmussen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078