23948sdkhjf

BEMA A/S, der udvikler og producerer komponenter og komplette løsninger til snegletransport

BEMA der har eksisteret siden 1947, har gennem de seneste 50 år specialiseret sig i unikke snegletransportløsninger. Nu ekspanderer de i fødevareindustrien hvor hygiejne, blandt andet, er nøgleordet

Kravene til hygiejne i fødevareindustrien skærpes hele tiden. Det kan derfor være svært for mange leverandører at levere maskinløsninger, som lever op til nutidens normer. BEMA udvikler løsninger, der kan imødekomme netop disse skærpede krav.

- Vi udvikler hele tiden vores produkter, og vi lægger stor vægt på at vores maskiner og komponenter konstrueres i et hygiejnisk design i forhold til rengøring med mere. Der er derfor mange fødevarevirksomheder, der kan se muligheder i vores løsninger, siger produktchef hos BEMA A/S, Ronny Bæk.

Erfaring og ekspertise

BEMAs mangeårige erfaring og store ekspertise indenfor snegletransport-løsninger betyder, at de har været i stand til at identificere nogle af de fejlkilder, der kan forekomme i fremstillingsprocessen af maskiner til fødevareindustrien. Disse fejl kan have alvorlige konsekvenser for fødevarevirksomhederne og deres kunder.

Leverer både komponenter og komplette maskinløsninger

Netop fordi BEMAs produktudvikling er centreret omkring det hygiejniske design, er de førende indenfor snegletransportteknologi og kan tilbyde fødevareindustrien ideelle løsninger. Med afsæt i rådgivning og analyse af den enkelte kundes behov leverer BEMA både komponenter og komplette løsninger.

Fiskeindustrien er også et kerneområde for BEMA, hvor de netop er i gang med fremstilling to store tanke til fiskeriindustrien i Norge. Disse tanke bruges til udblødning og nænsom transport af fiskene, inden de forsigtigt løftes op af tanken til videre håndtering i fileteringsanlægget.

Faktaboks:

  • BEMA udvikler og fremstiller transportsnegle, sneglekomponenter, vindinger og komplette løsninger til snegletransport.
  • BEMA er en ordreproducerende virksomhed, der rådgiver fra idé til levering
  • Virksomheden har egne ingeniører med speciale i udviklingsarbejde på fabrikken i Haderslev, som sikrer direkte dialog og fleksibilitet.
  • Leverer til alle brancher
  • ISO 9001 certificeret
  • Godkendt af Miljø -& fødevareministeriet
  • Læs mere her: www.bema.dk

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078