23948sdkhjf

Det sker: Blive klogere på markedsmuligheder ved og innovation indenfor funktionelle

Konferencen Funktionelle Fødevarer – Får del i vækstraterne kommer omkring emnerne sundhed, markedsmuligheder og innovation på fødevareområdet
På det internationale fødevaremarked er funktionelle fødevarer den hurtigst voksende produktkategori inden for fødevaresektoren med vækstrater på 15-20 procent årligt.

Kom hele vejen rundt om funktionelle fødevarer
Men lige nu er spørgsmålene hos mange virksomheder flere end svarene – hvad skal produceres og til hvem? Skal man udvikle til fitnessfolket eller dem, med livstilssygdomme? Hvilke rammebetingelser skal der produceres og markedsføres inden for? Hvor langt er teknologien? Skal man satse på EU, USA – eller Brasilien? Og hvad ved vi overhovedet om, hvad der virker?

Konferencen kommer hele vejen rundt om funktionelle fødevarer, med udgangspunkt i forbrugerne, markedet, lovgivningen og teknologien.

Deltag på denne konference, og få bud på, hvordan I får andel i markedet for funktionelle fødevarer, og benyt lejligheden til at få svar på nogle af de spørgsmål, som måske netop nu afholder jer fra at få del i vækstraterne.

Konferencen afholdes d. 14. og 15. december på Teknologisk Institut i Århus.

Mere information findes på www.teknologisk.dk

Deltagelse koster 11.900 kr. og tilmelding foretages på www.teknologisk.dk




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079