Is og sildemadder: Folkemøde-deltagere stopfodres med delikatesser

Bornholmske fødevareproducenter ser Folkemødet som en kærkommen mulighed

Bornholmske fødevareproducenter og deres varer har vundet indpas andre steder i Danmark end bare på Bornholm.

Ikke desto mindre ser en række af virksomhederne på Bornholm Folkemødet som en kærkommen mulighed for at få promoveret fødevarerne yderligere – og komme længere ud i forsyningsleddet.

Det skriver TV2 Bornholm.

Sildemadder i lufthavnen
Allerede i Københavns Lufthavn vil folkemøde-deltagerne blive mødt af bornholmske specialiteter.

Her står Sol over Gudhjem-brødrene Mads og Mikkel Marschall klar til at give de rejsende en smagsprøve på de fødevarer, Bornholm kan byde på. Det være sig mejeriprodukter fra Bornholms Andelsmejeri, en sildemad, charcuteri fra Hallegård eller vandkefirperler, en læskedrik brygget på svamp.

Læs også: Tidlig konkurrence til bornholmsk tyggegummi-start up

For Mads Marschall er det essentielt, at fødevarerne allerede i lufthavnen bliver en naturlig del af oplevelsen og samtalen på Folkemødet.

Is-firma vil ud over rampen
Det er ikke bare i lufthavnen, at deltagerne kan smage på de bornholmske fødevarer. Bornholms Ismejeri har i den grad taget folkemødet til sig og bruger det som en veritabel reklamesøjle. De stiller op med smagsprøver på standen hos organisationen Landbrug & Fødevarer.

Medstifter af ismejeriet Jonas Bohn fortæller, at han selvfølgelig gerne ser, at folk efterfølgende besøger deres cafe i Svaneke, men også, at folkemødegæsterne – vel hjemme igen – køber isen i Fakta, som sælger den bornholmske is over hele landet.

Om det virker vides endnu ikke, men for Jonas Bohn er strategien klar.

- Vi vil gerne have isen ud i grossistleddet, så cafeer og restauranter også kan sælge isen, siger Jonas Bohn. 



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

Nyhedsbrev

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Online Avis Arkiv

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Mere dansk mad på vej til Japan

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Løgismose Meyers fyrer topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Sjællandsk bryghus truet af fallit

Kaffekæden Riccos udskyder udlandsplaner

Vestfrost skal have ny direktør

Ny teknologi skaber bedre fødevaresikkerhed

Ugens grin: En rigtig sælger

Succesfuld chokolademager udvider med fabrik i Aarhus

Innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Vestjysk bryghus konkurs

Salg af bryggeriet er trukket ud - nu har kreditorerne mistet tålmodigheden

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Agromek Student Challenge 2018

Slip for besværet med flere leverandører til ventilationsløsninger - MultiAir sørger for alt

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Eftertragtet innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Har du den rigtige olie?

Dansk Procesventilation har færdiggjort centralstøvsuger til Abenas nye produktionslinje

Endnu en ERIKKILA SPARTAN traverskran er leveret til en kunde

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

Hør godt efter her …

Process Engineering A/S er blevet certificeret!

ZF Danmark fører NIDEC Shimpo

Seminar om effektiv og sikker datahåndtering d. 2/10 hos IDA

Westrup A/S i Slagelse har fået forvandlet lagerplads til stort modulopbygget værkførerkontor

Den intelligente rottefælde

HN Group A/S tager ansvar og uddanner lærlinge

Uhing EasyLock ® - Manicus Teknik

EUs afhængighed af russisk gas skaber bekymring

Mave & Hjerte er vejen til innovation hos Peter Larsen Kaffe

Kursus: IATF 16949:2016 Specialist (dansk)

Ejerskifte i Lisco Analytical Juli 2018

Ny støjsvag robust olie-fri OF302-25BQ2 JUN-AIR kompressor

Opførelse af nyt frysehus på Aarhus Havn

PALOMAT® udvider marketingteamet

Fordelene ved hele kyllinger

Automatik 2018 bød på masser af nærvær, relationer og ny viden

Send til en kollega

0.278