23948sdkhjf

Det sker: Massivt fremstød for dansk fødevareeksport på Internorga i Hamborg

Den danske ambassade og DI Fødevarer arrangerer for tredje gang en dansk fællesstand ved Internorga messen i Hamborg d. 18.-23. marts.
Internorga er den førende og største europæiske fagmesse inden for hotel-, catering- og restaurationsbranchen samt bagerier og konditorier. Messen forventer over 1.000 udstillere og ca. 100.000 besøgende, typisk indkøbere og andre beslutningstagere fra engrosvirksomheder, som leverer til storkøkkener, hoteller, catering- og restaurationsvirksomheder, bagerier samt konditorier.

De besøgende kan besøge den danske fællesstand i hal B4.EG – stand 104. Sammen med ambassaden og DI Fødevarer præsenterer de 6 danske virksomheder Royal Greenland, Skare Meat Packers, Lykkeberg, Jens Møller Products, Oscar og Spirit of Denmark deres kvalitetsfødevarer og -produkter.

Målet for det danske fremstød er at skabe kontakt mellem danske fødevareproducenter og det tyske Auβer-Haus-Markt og er samtidig et led i indsatsen for at udbygge og fremme den danske eksport til Tyskland.

Ambassadens kontaktpersoner for den danske fællesstand er
Helle Dahm Bluhme, handelsmedarbejder inden for fødevareindustrien og
Kasper Bjørnlund, eksporttrainee, tlf. +49 30 5050 2000

Mere information om messen, som afholdes d. 18.-23. marts 2011 findes på www.hamburg-messe.de/internorga .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078