23948sdkhjf

Dagrofa overtager endnu en del af Super Gros

En ny aftale mellem købmændene i Super Best og Dagrofa indebærer, at Dagrofa køber købmændenes 44 % ejerandel af Super Gros.
De sidste brikker er nu faldet på plads i forbindelse med en ny strategisk aftale imellem Dagrofa a/s og SuperBest-købmændene.

Ifølge partnerne har aftalen til formål, at videreudvikle Dagrofa og den frie sektor som en moderne detailhandelsvirksomhed med Dagrofa-koncernen som den samlende plat-form og SuperBest som det stærkeste koncept for de større supermarkeder.

Parternes fælles mål er at skabe et detailhandelshus med stærke kæder og et bagland, som muliggør vækst i butiksnettet og samtidig levere den fornødne konkurrencekraft. Dagrofa-koncernen skal udøve rollen som det professionelle bagland for den frie købmandssektor og sammen med købmændene udvikle fremtidens SuperBest, skriver parterne i en fælles pressemeddelelse.

Som et led i aftalen vil Dagrofa erhverve Samkøb Holdings 44 % ejerandel i SuperGros. Dermed udvider Dagrofa sin ejerandel i Super Gros betragteligt, da koncernen i forvejen ejer 53 % af aktierne i SuperGros.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078