23948sdkhjf

Ny chokoladefabrik skruer op for kageproduktion

Hos Kathrine Andersen Chokolade i Søften ved Aarhus er der med byggeriet af en helt ny fabrik blevet god plads - så god plads, at indehaver Jakob Skovsgaard er ved at gøre klar til at skrue op for virksomhedens småkageproduktion.

- Vi har lavet kager i et års tid, men det er indtil nu sket i samarbejde med to bagerier, som har lagt plads til produktionen. Jeg har så sendt en af vores medarbejdere ud på bageriet, hvor han har stået for produktionen, så det er vores dna og vores chokolade, der er i småkagerne.

- Nu har vi her på den nye fabrik fået et lokale, som inden længe skal blive til vores eget bageri fortæller Jakob Skovsgaard, som også har en forholdsvis ny snackproduktion med i Søften-planerne.

I tråd med fortiden
Chokoladechefen peger på, at det kommende bageri falder særdeles fint i tråd med virksomhedens fortid. Kathrine Andersen, der stiftede virksomheden i 1898, havde således også både bageri og konditori.

- Opskrifterne på nogle af vores chokoladefyldninger stammer helt tilbage fra Kathrine Andersens tid. Og vi har også nogle gamle jernknive, som hun har brugt i produktionen, nævner Jakob Andersen som eksempler på, at historien spiller en stor rolle for den virksomhed, han selv overtog i 2007.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Danish Crown vil kopisikre kødeksport i digitalt forsøg

TripleNine i stor millioninvestering

Italienere overtager midtjysk småkagefabrik i milliardhandel

Danish Crown henter ny CFO hos Ecco

Ny, stor fødevarekonference på Københavns Universitet

Aasted åbner afdeling i USA

Nyhedsbrev

15.069 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Ikonisk slikproducent lander på laveste bundlinje siden 1998

Online Avis Arkiv

Carlsberg lukker iværksætterbryggeri

Tekonoligisk Institut skal skaffe bedre ølsmag

Kaffehus har vokseværk: Vil vokse 100 pct.

Mejerigaarden sender topchef på porten

Lakrids-konge investerer i iværksættere

Stort underskud hos Daloon

Østjysk pålægsfirma i rekonstruktion

Dansk vodka præmieret

1

Chili Klaus' leverandør: Interessen er på retur

Fire nye fødevareiværksættere samler penge ind på internettet

Tre på stribe: SMV'erne vokser igen på omsætning og overskud

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

29 millioner til smartere fødevareproduktion

Møllerups hamp kommer nu også ud i drikkevarer

Nordjysk sushifisk-firma på vej mod første overskud

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Hver fjerde nye danske øl er en India Pale Ale

Roskilde Festivals madboder får klimamenuer

Ægtepar: Derfor solgte vi vores sodavandssucces

Egentlig ville de lave dressing ...

Antallet af konkurser har været stigende i 2019

Arla vil afregne 10.000 landmænd efter klimaaftryk

Claus Meyer i minus for tredje år i træk

Flere danske virksomheder flytter produktionen hjem

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Plastlåg og sygdom: Arla overvejer at droppe samarbejde

Rusland forlænger importstop for fødevarer fra EU

Aktion afslører ulovligt fortyndet juice i Danmark

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Oliefri vakuumering i fødevareindustrien

UR-robotarme øger produktionen 50% hos Raaco

Fagor storkøkken er populære kvalitetsprodukter

KTR BoWex Buetandskobling

Oliefri vakuumering i fødevareindustrien

Mathias elsker at nørde styretavler

JW Industri står klar hele sommeren

Overvågning og styring af elektricitet

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Trelleborg sætter Guinness World Record for den største O-Ring nogensinde

Højt specialiseret værksted med tilpassede løsninger

Prøv Daarbak's sommerspin!

Sådan bliver emballage mere bæredygtig

Fra semi til fuldautomatisk bigbag fyldesystem

Profvask.dk lancerer hele Fagors program af vaskemaskiner

Nye tiltag for at styrke relationer, innovation og udvikling.

Fra Manicus Teknik præsenteres KTR vind power teknologi

Udskæring af paté - Salicath ApS

Mælkeproteiner til fødevarer og drikkevarer

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Højt specialiseret værksted med tilpassede løsninger

Socomecs stærke produktserie af DC bryder

Hvordan sikrer vi Danmark som life science-nation?

Svensk mosteri tredobler lagerkapaciteten med automatisk løsning

Gravlund Industrigummi har åbent hele sommeren

Send til en kollega

0.153