Det sker: Innovation, marketing og trends i fokus på FoodHealth
Konference om fødevarer og sundhed d. 2. november ser bl.a. på den nyeste forskning om forbrugeradfærd og store virksomheders visioner.
Tiden, hvor den enkelte virksomhed kunne sidde isoleret og udvikle light-produkter, markedsført i pastelfarvede emballager med fremhævelse af produktets lave sukker- eller fedtindhold er endegyldigt ovre. I dag er det nødvendigt at inddrage flere aktører i udviklingsprocessen. Det kan ske på forskellige måder, bl.a. ved at arbejde med åben og brugerdreven innovation, som supplement til den teknologidrevne innovation.
Konferencen byder ind med svar på aktuelle spørgsmål og udstyrer dig med ny viden og inspiration, så du kan udvikle fremtidens innovative fødevarekoncepter. Det omfatter på dagen nationale og internationale oplægsholdere. Formiddagen er fælles mens eftermiddagen er delt ind i de tre temaer: innovation, marketing og trends.
Konferencen afholdes ved Agro Food Park i Aarhus d. 2. november.
Det fulde program findes på www.futurefoodinnovation.dk .