23948sdkhjf

Det sker: Innovation, marketing og trends i fokus på FoodHealth

Konference om fødevarer og sundhed d. 2. november ser bl.a. på den nyeste forskning om forbrugeradfærd og store virksomheders visioner.
Future Food Innovation byder indenfor til konferencen FoodHealth, der ser på, hvordan fødevarevirksomheder får forretning ud af sundheden

Tiden, hvor den enkelte virksomhed kunne sidde isoleret og udvikle light-produkter, markedsført i pastelfarvede emballager med fremhævelse af produktets lave sukker- eller fedtindhold er endegyldigt ovre. I dag er det nødvendigt at inddrage flere aktører i udviklingsprocessen. Det kan ske på forskellige måder, bl.a. ved at arbejde med åben og brugerdreven innovation, som supplement til den teknologidrevne innovation.

Konferencen byder ind med svar på aktuelle spørgsmål og udstyrer dig med ny viden og inspiration, så du kan udvikle fremtidens innovative fødevarekoncepter. Det omfatter på dagen nationale og internationale oplægsholdere. Formiddagen er fælles mens eftermiddagen er delt ind i de tre temaer: innovation, marketing og trends.

Konferencen afholdes ved Agro Food Park i Aarhus d. 2. november.

Det fulde program findes på www.futurefoodinnovation.dk .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11