23948sdkhjf

Just-Eat overtager 1.000 restauranter i Brasilien

Takeaway-portalen indgår partnerskab med Brasiliens førende leverandør af online takeaway i en forøget satsning på det brasilianske marked.
Just-Eat har overtaget RestauranteWeb, der er Brasiliens førende leverendør af online takeaway.

Partnerskabet betyder, at RestauranteWeb bliver en del af Just-Eat med over 1.000 restauranter i Brasilien, og markerer begyndelsen på en periode med millioninvesteringer i landet fra Just-Eat.

- Vi har altid været bevidste om det store potentiale i online takeaway i Brasilien, og som den førende leverandør af madbestillinger er vi i en oplagt position til at udnytte efterspørgslen. At være en del af Just-Eat betyder, at vi nu kan tilbyde eksisterende og nye restauranter en endnu bedre service, så de kan servicere endnu flere kunder end før, siger Luis Jares, der sammen med Marco Corradini står bag RestauranteWeb.

E-handel med i brasiliansk boom
Klaus Nyengaard, CEO i Just-Eat, siger om partnerskabet:

- Brasiliens økonomi boomer lige nu, og e-handel spiller en væsentlig rolle i den sammenhæng. Vi har valgt at indgå partnerskab med den førende lokale aktør, som har stor viden om markedet og samtidig kan drage nytte af vores ekspertise og teknologiske know-how. Ved at grundfæste et stærkt lederteam kan vi opbygge en markedsførende virksomhed, som viser sit engagement over for regionen.

Emerson Calegaretti – der har en fortid som direktør i Google og MySpace bag sig – bliver ny administrerende direktør i Just-Eat Brazil.

Med aftalen opererer Just-Eat nu i 16 lande på tværs af fire kontinenter, som arbejder med over 20.000 restauranter og tager imod ordrer fra 5 millioner kunder hver måned.

Virksomheden sikrede sig for nyligt investeringer på 48 millioner $ fra investeringsvirksomhederne IndexVentures, Greylock Partners og Redpoint Ventures.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095