23948sdkhjf
>

Fyret direktør sætter sig for bordenden hos Mille Food

Tilbage i oktober fyrede producenten af modermælkserstatning Mille Food virksomhedens tre mand store ledelse som konsekvens af en sag om manglende sporbarhed og deraf følgende politianmeldelse.

Også stifter og daværende adm. direktør Steve Wang fik en fyreseddel, men nu er Mille-stifteren tilbage i virksomheden i rollen som bestyrelsesformand. Det oplyser Mille Food i en pressemeddelelse.

– På en ordinær generalforsamling i Mille Food A/S i Hundested den 8. juli 2020 har selskabet valgt ny bestyrelse. Ny formand er Group-CEO i moderselskabet Mille Dairy, Steve Wang. Indtrådt i bestyrelsen er også CEO i Mille Food A/S, Christian Dehlholm. Bestyrelsen består herudover af Qiang Liu og Wentao Zhang, skriver virksomheden.

Steve Wang overtager posten efter Erik Trock-Jansen, der satte sig i formandsstolen i januar, og gennem det sidste halve år som ekstern bestyrelsesformand har hjulpet selskabet med en række strategiske tiltag.

Tab på 13 millioner
Generalforsamlingen blev holdt ovenpå et 2019, der ifølge Mille Foods ikke har været tilfredsstillende.

Læs også: Mille Food: Ny fabrik og 100 jobs i farezonen

– Virksomheden fik kritik for at have utilstrækkelig sporbarhedsdokumentation, hvilket blandt andet medførte, at virksomhedens resultat endte i et tab på ca. 13 millioner kroner, skriver virksomheden om det endnu ikke offentliggjorte regnskab.

Ifølge selskabet selv tegner 2020 dog positivt.

– Jeg kan oplyse, at Mille Food forventer at komme ud med et positivt årsresultat på mellem 15-25 millioner kroner. Vi har desuden i dag et meget positivt og transparent samarbejde med myndighederne, siger Christian Dehlholm, der tiltrådte stillingen som adm. direktør den 1. oktober sidste år.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.093