23948sdkhjf

Sur smiley og bøde til kendt bager: Det er et teknisk knockout

Manden bag Danmarks bedste romkugler har fået et rap over nallerne af Fødevarestyrelsen – og han er ikke tilfreds.

En sur smiley og en bøde på 15.000 kr. var, hvad Nørre Aaby Bageri, der er kendt for sine romkugler, fik ud af et besøg af fødevarekontrollen tidligere på måneden.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Bødet faldt på grund af forkert håndtering af fødevarer – nærmere bestemt ubagt wienerdej, der under optøning dannede kondensvand på bagepladen.

Bagermester Carsten Mathiesen forklarer til Fyens Stiftstidende, at den sure smiley handler om et sammenfald af omstændigheder, som han ikke selv er herre over.

- Vi har på ingen måde beskidte forhold. Det her er et teknisk knockout, og det er vi lidt kede af, for vi bruger mange penge og kræfter på at holde rent her. Hvis ikke støvvæggen havde været itu, var de ikke kommet med et opfølgende besøg. Men vi må bare æde den og sige, at det er vi sgu kede af, og at det ikke var med vores gode vilje, siger han.

Carsten Mathiesen forklarer, at SuperBrugsen var ved at bygge et nyt apotek ved siden af hans butik og i den forbindelse satte nogle støvvægge op. Noget af tapen på støvvæggen lækkede hen over weekenden, og mandag morgen stod fødevarekontrollen så i bageriet.

Nørre Aaby bageri vandt i 2018 konkurrencen for ’Danmarks bedste romkugler’. Siden er salget eksploderet, og der sendes romkugler ud i hele landet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109