23948sdkhjf

Sunset Boulevard mistede 90 procent af overskuddet - men lavede stadig en million

Opdateret klokken 12:50 med flere kommentarer fra direktør Jens Broch

Den danske fastfoodkæde Sunset Boulevard kom ud af 2020 med et overskud før skat på cirka en million kroner.

Året før var plusset cirka 10 gange så stort, men direktør Jens Broch er alligevel godt tilfreds.

- I 2019 var vi utroligt stolte over at lave det bedste resultat i Sunset Boulevards historie. Det havde vi selvfølgelig sat næsen op efter at bygge videre på i 2020. Desværre betød coronakrisen, at vi som så mange andre virksomheder måtte sadle hurtigt om.

- På den baggrund er jeg enormt stolt over vores mange ansatte, der på trods af et helt uforudsigeligt og særdeles hårdt år har været med til at skabe et overskud,
som vi midt i en pandemi ikke turde drømme om, konstaterer han.

Nul fysisk kontakt

Direktøren peger på, at coronakrisen blandt andet har medført begrænsninger i åbningstider og tvangslukkede restauranter - og som et resultat heraf også færre gæster.

- Det har haft en stor betydning for forretningen i dagligdagen,
men det har også skabt nye initiativer, som gæsterne har brugt flittigt. For eksempel fik vi i den grad fokuseret på den digitale agenda, og onlinesalget nåede rekordhøjder med over indeks 250.

- Og så fik vi indført SunsetToGo, hvor det blev gjort muligt at få leveret sin frisklavede mad direkte til sin bil på p-pladsen uden at komme i fysisk kontakt med personalet, nævner Jens Broch.

Kæden med hovedkontor i Kolding er drevet af Danske Koncept Restauranter, som er ejet af Jeppe Droob. Der er nu 42 restauranter i Danmark, en enkelt på Færøerne og en enkelt på Grønland.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11