23948sdkhjf

Fynbo Foods firedobler direktionen og er klar til at blive en stor virksomhed

Efter hidtil at have været ene mand i direktionen får stifter, direktør og indehaver Richard Fynbo nu masser af hjælp til at løfte ansvaret i det øverste lag hos nordjyske Fynbo Foods.

Marmeladeproducentens direktion er således udvidet med Chief Operating Officer Per Kristiansen, Chief Financial Officer Trine Kalstrup Christensen og Chief Legal & HR Officer Maria Bukdahl Rukjær.

- Somme tider skal man erkende, hvad man kan overkomme. Og jeg skal passe på med, at det ikke bliver mig, der er flaskehalsen i vores organisation. Nu får vi ansvaret bedre fordelt og alle kompetencer med i et ekstra ledelsesniveau, siger Richard Fynbo om ændringen.

Voldsom udvikling

Han peger på, at Fynbo Foods i Vrå har været gennem en voldsom udvikling, siden han stiftede virksomheden sammen med fire andre i 2002.

- I 00'erne var vi en iværksættervirksomhed, der udelukkende producerede private label-produkter. I 10'erne blev vi lidt mere professionaliseret og fik bygget en mærkevare op, fik gang i eksporten og blev en del af Danmarks små og mellemstore virksomheder.

- Og nu er i 20'erne er vi så hoppet ud af SMV-segmentet og er godt i gang med at blive en stor, international virksomhed, konstaterer Richard Fynbo.

Fynbo Foods har i løbet af de seneste tre år har fornyet hele produktionsapparatet og fordoblet kapaciteten, blandt andet med to helt nye marmeladelinjer, der blev taget i brug i januar i år.

Mangler stadig kunder

I december fortalte direktøren til Food Supply, at med den nye, topmoderne fabrik på plads, mangler Fynbo Foods bare at få nogle flere kunder. Og hvordan går det så med det?

- Jamen, det går ikke godt. Vi kan jo stadig ikke få lov at rejse nogen steder hen. Men det kommer forhåbentlig snart, og den her omorganisering er jo også et led i det. Nu har vi organisationen helt på plads, og så er vi klar til at erobre verden, siger Richard Fynbo.

En af de tre nye i direktionen, Per Kristiansen, har været med hele vejen og var en af de fem, der grundlagde Fynbo Foods for 19 år siden. Han er også stadig medejer af virksomheden.

Maria Bukdahl Rukjær kom til for tre år siden, mens Trine Kalstrup Christensen blev ansat i efteråret.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095