23948sdkhjf

Italiensk koncept: Delitaste udvider sortimentet med masser af nye varer

Hvidovre-virksomheden Delitaste, der i årevis har importeret sydeuropæiske charcuterivarer og solgt dem videre til danske foodserviceleverandører, lancerer 1. december et helt nyt koncept med navnet Chef's Menu.

Det er et rendyrket italiensk koncept, som betyder, at Delitaste ikke længer holder sig til kødprodukter, men nu også begynder at sælge blandt andet pasta, oste, oliven, artiskokker, tomater, specialmel og pizzabunde. Alt sammen målrettet de professionelle køkkener.

- I alt får vi i første omgang omkring 100 nye varenumre. Det er dels varer, som i forvejen er kendt i markedet, og dels ting, der mig bekendt ikke findes på det danske marked i dag, fortæller Delitaste-direktør og - indehaver Kim Baltzer til Food Supply.

Han anslår, at der p.t. er 65-70 italienske varenumre, som alle sammen er kødprodukter, bortset fra en enkelt ost. 

Tre nye medarbejdere

- Alle de nye varer er nøje udvalgt og hjembragt fra italienske familievirksomheder, hvor produktkvaliteter er blevet videreformidlet og forfinet fra generation til generation. Samtidig udvikler vi det italienske charcuteriprogram til endnu større mangfoldighed, konstaterer han.

I forbindelse med indførelsen af Chef's Menu har Delitaste ansat tre nye medarbejdere, der specifikt skal arbejde med det nye koncept. De skal primært arbejde med salg og slutter sig til den hidtidige styrke på 14 medarbejdere.

- Vores ambition er at blive køkkenchefernes dygtigste sparringspartner inden for området. Konceptet har været under forberedelse i en længere periode, og vi glæder os rigtig meget til startskuddet, siger Kim Baltzer,

Delitaste sælger udelukkende til foodservicegrossister som AB Catering og Hørkram og leverer således ikke direkte til restauranterne. 

- Men vi kommer ofte ud til restauranter og hjælper dem med at finde nogle gode måltidsløsninger. Vi kan også godt tage imod en ordre, men leveringen foregår altid gennem grossisterne, nævner Kim Baltzer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094