23948sdkhjf

Sushikæde fik tre sure smileyer på samme dag - kok ændrede forklaring

Sushikæden Sushimania har måttet indkassere en sur smiley på tre af sine østjyske restauranter - på samme dag.

Det skriver TV2 Østjylland, som fortæller, at Fødevarestyrelsens kontrollanter besøgte kædens restauranter i Randers, Skanderborg og Risskov efter at have fået anonyme henvendelser vedrørende de tre steder.

Kontrollanterne dukkede op og kunne konstatere problemer med blandt andet egenkontrol, hygiejne og godkendelser, skriver tv-stationen.

I restauranten i Randers Storcenter oplevede Fødevarestyrelsen, at der ved kontrollanternes ankomst klokken 8.15 ikke var nogen ansatte til stede, men at der i et lokale stod seks store bøtter ris.

Da kokken ankom klokken 10.15, blev temperaturen i de cirka 30 kilo ris målt til 21,5 grader, og kokken oplyste angiveligt, at man altid laver ris dagen før og lader dem stå på bordet natten over. Efter at have modtaget et telefonopkald ændrede kokken dog forklaring og fortalte, at en anden kok var mødt klokken seks og havde kogt risene. 

Fødevarerejseholdet har nu anmodet Randers Storcenter om overvågningsbilleder for at få bekræftet det. 

I en mail til TV2 Østjylland skriver Sushimania blandt andet:

"Vi vil ønske, at der var lige så meget opmærksomhed, når vores medarbejdere gjorde det godt i ni år og havde kun glade smileys. Vi er naturligvis kede af ligesom enhver anden erhvervsdrivende/restauratør vil være. Vi har rettet op på alt, som fødevarestyrelsen påpeget i alle butikker samme dag".

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079