23948sdkhjf

Efter 25 år: Butikker har fået nok og klager over utætte mælkekartoner

I mindst 25 år har det været et tilbagevendende problem, at mælken fra
 Bornholms Andelsmejeri siver ud i både køleskabe og butikker - nu har bornholmske butikker fået nok og taler åbent om eventuelt at boykotte mejeriet, skriver Bornholms Tidende

Kritikken kommer fra købmand og butikschefer hos både SuperBrugsen, Netto, Kvickly og Rema 1000. Tilsammen tegner de et billede af, at der jævnligt ligger en mælkepøl omkring kartonerne fra Bornholms Andelsmejeri.

En af de meget utilfredse er købmand Jens Christian Viborg fra Rema 1000 i Rønne.

- Det skal jo være ordentligt, fordi når levnedsmiddelkontrollen kommer, så hjælper det ikke, at det hele sejler. Det er mig, der får bøden og ikke mejeriet, selv om det jo egentlig er deres skyld, siger han til avisen og nævner, at at problemet går 25 år tilbage.

Bornholms Tidende har forelagt direktør for Bormholms Andelsmejeri Per Olesen kritikken. Han erkender, i et skriftligt svar, at der var et problem omkring uge otte, men forholder sig ikke til oplysningerne om, at problemet går flere årtier tilbage. 

- Vi har oplevet problemer med utætte mælkekartoner. Årsagen til problemet blev lokaliseret og udbedret i uge 8, og mælkekartonerne har derefter været tætte. Vi har været i kontakt med flere butikker, der bekræfter dette, skriver Per Olesen til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078