AALBORG: Mario El-Hajj var vant til at køre på med 200 kilometer i timen. Han blev gentagne gange bedt af venner og bekendte om at slappe mere af. Det var let for dem at foreslå, men svært for iværksætteren at gennemføre.
Gennem mere end 20 år har han været indehaver og stifter af Bogø Sandwich og senere Wasabi Sushi, der i dag samlet set råder ov...
Marios livsværk blødte, mens han kørte utrætteligt på - så traf han livsvigtig beslutning
Iværksætteren havde svært ved at skrue ned for sin arbejdsmængde. Da han endelig trappede ned, følte han sig stresset
- Man lærer med tiden, at man skal passe på sig selv og sit helbred. Man lever kun en gang. Jeg har været heldig, at jeg indså det i tide, siger Mario El-Hajj om sin tilværelse som iværksætter. Arkivfoto: Martin Damgård
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer