23948sdkhjf

Det sker: Inco Danmark viser produkt- & sæsonnyheder på inspirationsaften i marts.

Inco Danmark åbner dørene for nysgerrige folk, der har lyst til at blive opdateret med de seneste produktnyheder, sæsonprodukter, økologi og specialiteter fra leverandører.
Inspirationsaftenen er målrettet alle Incos kundesegmenter, og målsætningen er, at alle skal gå fra inspirationsaftenen med en holdning om, at de nu er opdateret og klædt på med de seneste produkttrends fra et stort udsnit af økologiske og konventionelle leverandører.

De besøgende kan forvente, at leverandørerne tager et bredt udvalg af nyheder med i form af delikatesser og specialiteter, forskellige brød, masser af vine til sommerens varme og danske grøntsager, fisk, ost og kød fra Incos ferskvareafdelinger.

- Vi glæder os til denne aften med kunderne, hvor vi mixer konventionelle og økologiske leverandører, produktnyheder og sæsonprodukter sammen til en inspirerende forårscocktail med masser af smagsprøver og nyt til sæsonen, siger Pernille Juul.

Inspirationsaftenen finder sted den 2. marts kl. 17.00-20.00 i Cash & Carry København. Alle er velkomne og tilmelding ikke nødvendig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078