23948sdkhjf

Smørglade tv-kokke modtager Mælkeprisen 2010

Mælkeprisen blev uddelt for tredje gang ved mejeriforeningens generalforsamling, og denne gang var det et par madglade kokke, der løb med æren.
De to TV-kokke, James og Adam Price, modtog mejeribrugets initiativpris, Mælkeprisen 2010, på Mejeriforeningens Generalforsamling den 14. april.

-Vi er utroligt taknemmelige for, at I har tænkt på os med Mælkeprisen i år. Det er vi simpelthen så taknemmelige for. Vi er jo fans af jeres produkter, det kan vi lige så godt sige, og vi bruger jo også rigeligt af dem, siger en glad Adam Price.

Da prisen først blev indstiftet for to år siden, har der ikke været mange modtagere, men de tidligere vindere har været en forsker i mælkekvalitet og en ildsjæl indenfor miljøarbejdet.

Modige kokke
Kravet til kandidaterne er, at de skal have udvist særligt mod, været initiativrige og på anden måde have skilt sig markant ud på mejeriscenen.

Valget af Price-brødrene begrundes således af administrerende direktør i Mejeriforeningen, Michael Stevns:

- De har været usandsynlig modige. På trods af, at 2009 har været det mest "fedtforskrækkede" år, jeg nogensinde har oplevet, har de gennem mange af deres optrædener anvendt - for at sige det lidt på jysk - passende til nødvendige mængder af det gode danske smør og den fyldige piskefløde. De har sat måltidet i centrum med alt, hvad der er der omkring af kultur, gode historier, råvarerespekt, tilberedningsprocessen og ikke mindst den muntre og direkte tone, som er ligeså vigtig en ingrediens i ethvert køkken, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.207