23948sdkhjf

Et forår uden coronarestriktioner har givet øget aktivitet hos Dagrofa Foodservice

Den 31. januar 2022 blev alle coronarestriktioner i Danmark ophævet.

Det har medført et øget antal restaurantbesøg, flere hotelovernatninger og mindre hjemmearbejde – alle sammen faktorer som har haft en positiv effekt på aktiviteten hos Dagrofa Foodservice.

- Allerede i april kunne vi tydeligt mærke, at der for alvor var kommet gang i foodservicemarkedet igen. Onsdagen før påske havde vi en af de absolut travleste dage i vores udkørende forretning, og de gode takter er fortsat ind i maj, siger Niels Miles Frandsen, adm. direktør i Dagrofa Foodservice, i en pressemeddelelse.

Dagrofa Foodservice har netop fået de foreløbige omsætningstal fra maj, og de viser en markant fremgang i forhold til samme måned i 2021, hvor samfundet var underlagt coronarestriktioner. Den udkørende forretning lå 50 procent højere, og omsætningen steg også i virksomhedens Cash&Carry-butikker.

Fakta om Dagrofa Foodservice

  • Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark.
  • Leverer til alt fra den lokale café til Michelin-restauranter.
  • Dagrofa Foodservice har over 30.000 unikke varenumre inden for blandt andet frugt og grønt, mejeri, fisk, kød, nonfood, kolonial og økologi.
  • Virksomheden har over 30 Cash&Carry-butikker over hele landet og specialistselskaberne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus.

Dagrofa Foodservice har også positive forventninger til resten af året på grund af den øgede samfundsaktivitet.

- Jeg kan dog også se, at nogle af strategiske initiativer har gjort os til en mere attraktiv samarbejdspartner – vi har blandt andet skærpet fokus på vores servicegrad og forbedret vores kunderådgivning. Vi oplever i øjeblikket en tilstrømning af kunder fra hele landet, og vi har frem til dags dato haft en rigtig god nettotilgang af nye kunder siden nytår. Derudover er vi netop nu i dialog med mange spændende potentielle kunder, så selvom der også er udfordringer - som for eksempel prisstigninger – ser jeg optimistisk på resten af året, siger Niels Miles Frandsen i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078