23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Årets fødevarekonkurser: Det endte ofte med godt humør

Selv om en stribe af landets fødevarevirksomheder og restaurantkæder gik konkurs i løbet af 2020, endte det i mange tilfælde alligevel godt.

For eksempel kunne Food Supply i marts fortælle, at den fynske chokoladefabrik Konnerup & Co, var gået konkurs for anden gang på tre år efter at en lageroptælling gav en grim overraskelse: Lageroptælling trak tæppet væk

I maj kom så den gode nyhed om, at Konnerup & Co. var reddet med Georg Jensen Damask som ny ejer, og stadig med chocolatier Henrik Konnerup som daglig drivkraft:

Ny ejer: Konkursramt chokoladefabrik reddet igen

Midt i april kom det frem, at rejevirksomheden Crown Seafood på havnen i Esbjerg var gået konkurs, men at hovedaktionær Kent Jensen, forsøgte at redde aktiverne ud af konkursboet:

Rigmand forsøger at redde konkursramt rejevirksomhed

Og bare et par uger senere viste det sig at være lykkedes: Hele Crown Seafood blev overtaget af Kent Jensen, som også selv satte sig i direktørstolen:

Rejevirksomhed er reddet efter konkurs

Andre artikler om virksomheder, der var dømt ude, men som kom tilbage på sporet:

Fødevareproduktion genopstår efter konkurs

To restaurantkæder reddet fra konkurs

Søgaard Saft genopstået fra de døde

2020 bød dog også på konkurser, der i hvert fald ikke umiddelbart blev fulgt op af en redningsaktion:

Milliardær er gået konkurs med energidrik

Madkoncern lader cateringben gå konkurs

Luksuspizzakæde er konkurs i Danmark

13 Dalle Valle- og Café A-spisesteder er konkurs

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078