23948sdkhjf

Bryggeriet Vestfyen gør klar til at sælge en del af sig selv

Bryggeriet Vestfyen i Assens leder aktivt efter en partner/investor, som kan overtage noget af selskabet og give bryggeriet større muskler.

Det bekræfter bestyrelsesformand Poul Bertelsen over for Fyens Stiftstidende. Han lader forstå, at bryggeriet indtil nu har brugt cirka halvanden million kroner på at afsøge mulighederne.

- Verden bevæger sig hen til, at folk slår sig sammen og bliver store. Og vi synes, det er rettidig omhu ikke at vente, til vi dør en stille død, men prøver på at bevare vores arbejdspladser, siger formanden.

Han peger på, at Bryggeriet Vestfyens Fond ejer 28 procent af aktierne, og at Augustinus Industries ejer 32 procent. Derudover ejer bryggeriet selv 14 procent.

- Det betyder, vi kan tilbyde en investerende virksomhed, der ville være relevant for os, op til 74 procent af aktiekapitalen, hvis det er nødvendigt, siger Poul Bertelsen til Fyens Stiftstidende.

De resterende 26 procent af aktierne er ejet af en lang række mindre aktionærer.

Det netop offentliggjorte 2019/20-regnskab fra Bryggeriet Vestfyen viser et underskud på 5,5 millioner kroner. Året før var der et minus på 18,9 millioner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111